İnsan biraz ödül açıklar. Ayrıca bu tayfada hiç mi haki sahibi adam yok da herkes donuyor.
Shiryu da reis oldu ya, ben daha bir şey demiyorum.Garp da yumruk ile bitirmemiş işi o da kıyamıyor. Bunlar Shiryu reis olaya el atana kadar daha çok böyle tiyatro çevirir.
Kuzan > Teach olduğu çok net o zamanlar. Teach yeni yeni yakalıyordur.Kuzan sinirlenince BB piston düşmüş gibi panik oluyor. Kahkaha attım anasını satayım
yok buradaki Avalo Pizarro. Senin bahsettigin Bayern forveti olan Pizarro. O da Roy Makaay’la iyi ikiliydi beClaudio Pizarro.
Teach karşısında kilo vermiş o an, o adamın yüzünü görmesek BB dememKuzan sinirlenince BB piston düşmüş gibi panik oluyor. Kahkaha attım anasını satayım
Kuzan'a dönüp - ben mi dedim haccı dövüşelim mi dedim haccı çekiyor resmen ahsvssadcssssasKuzan > Teach olduğu çok net o zamanlar. Teach yeni yeni yakalıyordur.
Alayı cacık çıktı.@Phoenix ' diyorum Pizarro'ya günveme diye, olursa da pek zorlayıcı bir dövüş olmaz. Shiryu ve Aokiji dışında pek bekleneni veremeyecekler gibi. Shiryu bile şüpheli.
Sakazuki reise giydirdikleri giysilere bak Koby mangasında... Sanırsın dünyanın adaletini sırtında taşıyan adam değil...Direkt kesin attığın spin offta Cobye yanık. Mangada da Cobyi seviyor. O zaman Kuzan baya ezik yahu. Sakazuki, Garpa emanet ettiği için kafası rahattır ama. Az daha savaşta öldürüyordu Cobyi şimdi damadı olacak