Az kalsın Kuzan'la savaştırıyordu diye Lafite'yi dışlamışlar. Adam hiçbir yerde yok
Araya alıp dövmediklerine şükretsin Lafitte . Ben beklerdim dalmalarını ‘ sen Kuzan abimiz hakkında nasıl konuşuyorsun ulan ‘ diyeAz kalsın Kuzan'la savaştırıyordu diye Lafite'yi dışlamışlar. Adam hiçbir yerde yok
Karasal ile ilgili bilmediğimiz birşey var ve bu daha ortaya çıkmadı. Shanks gibi hakide zirveye çıkmış birisinin gözünü göstere göstere yaralamış. Önce Shanks sonra Akaiunu sonra Rayleigh bunların üçüyle de savaşmadı adam. Burada bize ters köşe yapacak.Karasakal’a da balon demek ne kadar doğru?
Şu zamana kadar Karasakal neler neler yaptı?
- Karanlık meyvesi gibi çok güçlü bir meyve yedi.
- Law’ı yendi.
- Dünyanın en büyük savaşına neden oldu.Ve Ace’i idam ettirdi.
- Beyazsakal’ı öldürdü ve meyvesini çaldı.Ve Beyazsakal Korsanları’nı dağıttı.
- Kuzan,Shiryu gibi güçlü isimleri tayfasına dahil etti.
Yani boş hesap değil Karasakal.Çok iş yaptı.
Adam tanrıvadisinden çıkmış burdan mı çıkamıcak...Sengoku nun gelmeyeceğini mi düşünüyorsunuzGarp'ın içinden geçecekler, bir yandan Şiryu kesecek, bir yandan Vasco vuracak, San Juan tepikleyecek, Kuzan donduracak, Türk filmlerindeki bir tokat yeyip diğerine savrulan karakter gibi olacak Garp, arc sonu bence Garp'ı yatakta ağzında pipet, üstünde serum, altında sonda varken göreceğiz ve Morgan Kahraman Garp'ın yakalandığı manşetini atacak
Sinan Engin hala mı ya inanamıyorum videosu diyorum.
Yahu gülerek çöp poşeti gibi fırlatmış işte sanki ölümüne kombo yapıyor. Hala daha eğitiyor eski öğrencisini
Şimdi şu konuda açıklık getireyim.Demek Kuzan her tereddüt ettiği rakibi karşısında Dünyanın çekirdeğine git gel yapıyor. Ben de Garp çok güçlü sanmıştım yanılmışım