Hükûmet köpeği Sengoku'nun böyle yapacağını düşündüren ne?Son savaş yaşanırken bizim tarafta yer almasını bekliyorum. Tarafsız kalıp en azından ufakta olsa bize yardımda bulunmasını.
Hükûmet köpeği Sengoku'nun böyle yapacağını düşündüren ne?Son savaş yaşanırken bizim tarafta yer almasını bekliyorum. Tarafsız kalıp en azından ufakta olsa bize yardımda bulunmasını.
İmkansız.Oda herzaman güçlü karakterleri sonlara saklıyor.10. kaptan şu çamur adam olmasın sakın
Evet yonkounun y'sini duyunca tirsan Ryokugyu gibi.İmkansız.Oda herzaman güçlü karakterleri sonlara saklıyor.
Yüksek seviyeli mahkumlar kaçtığında hükümetin bunu gizleme kararına çok sinirlenmişti.Hükûmet köpeği Sengoku'nun böyle yapacağını düşündüren ne?
Hükûmet, bilim adamlarını avlarken Saul nedenini sorunca da fırça çekmişti "Hükûmet'in kararlarını mı sorguluyorsun?" diye.Yüksek seviyeli mahkumlar kaçtığında hükümetin bunu gizleme kararına çok sinirlenmişti.
BB zaten dövüşü kazandı şu anda adaya doğru geliyordur. Adada yaşanan savaşın üzerine gelecektir ve Garp'ı indirecektir muhtemelen. Teach, Amazon Lily'de karşılaştığı Seraphim'lerden dolayı Coby'den bu konuda bilgi aldıysa Egghead'e giderek Seraphim'lerin gücünü elde etmeye çalışabilir. Devon, Lafitte, Kuzan bu iş için gelmiş olabilir. Devon'un yüzünü ve sesini değiştirme gibi bir yeteneği var belki bu sayede Seraphim'leri yönetebilir.Bu aralar iyi bölümler geldiğinden olabilir. Hurdacı tarafı bitti, garp gösterildi, şimdi BB tarafında. Hurdacı'yı gösterdiğinden off panel geçeceğini sanmıyorum ancak belli olmaz oda'ya feyk atabilir lakin sonucu her türlü göstericektir. Belki tayfa tarafına da geçebilir ancak orada biraz yavaş ilerliyor artık seraphimlere ayar vermesi ve Kizaru'nun gelmesi lazım. Her arc bazı şeyleri dibine kadar verip gereksiz uzatıp asıl vs'lerde istenileni verememe çok oldu. Madem final saga, gereksiz uzatma. Bilgiler tabiki olucak ama vs'lerde istenileni de vermesi lazım. Uzatacağı bir arc varsa raftel olsun. Dibine kadar uzat orada ortam müsait
Law'la arasının iyi olmasıHükûmet köpeği Sengoku'nun böyle yapacağını düşündüren ne?
Cora-san hakkında sohbet edebileceği tek ismin Law olması. Cora hatrına Law'ın dahil olacağı yerde ufakta olsa yardımda bulunmasını bekliyorum. Cora-san Law'ı koruduysa ben de korurum misali.Hükûmet köpeği Sengoku'nun böyle yapacağını düşündüren ne?