Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo'nun olayıyla gerçekten bunu kıyaslıyor olamazsın. Sabo'nun ölmediğine dair birçok veri vardı zaten. Ben ve bazı arkadaşlar databooka aldanarak öldüğünü düşündük.

9 kişinin tamamını bilmiyorduk, zamanla gösterile gösterile açıklandı. Kuzan için böyle bir şey söylenebilecekken hiç söylenmedi. 10 Titan Kaptan olduğu belliyken bile o tayfanın bir üyesi değil, tayfayla bağlantılı olduğu söylendi. Eğer Kuzan tayfanın ana elemanlarından biri konumunda olsaydı, Smoker'ın tepkisi daha farklı olurdu. Dediğin gibi 10. Titan Kaptan o çıkabilir, ama ben bunun ihtimalini çok düşük görüyorum.
Sabo'dan bahsetmem kıyas değil, Oda'nın gizem kasma sevdasına bir örnek sadece; sürecin nasıl işlediği ile ilgili. Değerli amirali konuşulsun istiyor. En son kapak hikayesinde gördük; her yer buz olmuş ama Aokiji yine görünmüyordu ortalıkta, sonraki kapak hikayesinde gördük mü hatırlamıyorum.

600lü bölümlerin sonu, 700lü bölümlerin başında ilk defa ortaya çıkan mevzunun gayri resmi sonucunu daha bu bölümde görebildik; Aokiji canlı kanlı Kara Sakal ile birlikte. Kaç bölüm geçmiş ama Oda dediğin gibi resmi olarak tanıtmıyor. 10. Kaptan Aokiji değilse bile 10. Kaptan olacak kişinin en azından silüetini çizerdi bu adam, yeni bir karakterin silüetini çizmeden duramaz. :ehe:

Kara Sakal'ın özellikle 10 Kaptanının olduğunun söylenmesinin sırf Aokiji konuşulsun diye ortaya atıldığını düşünüyorum. Oda hiçbir şey söylemese bile; ana tayfa ve ID kaçaklarının 9 kişi ettiğini zaten biliyoruz biz. Tümen kurup tayfanın büyüdüğüne vurgu yapmak istese bile hemen ardından Aokiji mevzusu çıkıyor ortaya.

Kara Sakal, kellesinin peşine düşmüş Ace'e bile Nakamam ol diyordu diye hatırlıyorum; Aokiji gibi birini havada kapar. Her ne kadar plancı birisi olsa bile tayfa mevzusuna inandığını düşünüyorum. Bu yüzden Aokiji resmi bir üye bence.

Ayrıca olası bir Mugiwara-BB tayfası kapışmasında; Yamato-Aokiji eşleşmesi yaparsak bizim tayfa ile cuk diye oturuyor eşleşmeler. Zaten o tayfada Yamato canavarını tutacak kimse yok; kızın buz kullanma gücü de var. Aokiji Canavarı vs Yamato Canavarı. Başka bir 10. Kaptana hiç gerek yok.

Sen olaya Oden'in durumu gibi yaklaşıyorsun anladığım kadarıyla; Beyaz Sakal'ın komutanı ama Roger korsanlarıyla sadece takılıyor.

Biraz daha bekleyelim bakalım, nasıl olsa gördük Aokiji'yi, yakındır mevzunun sonuçlanması.
 
mihawk luffyden kokoreç yapar şu güne kadar kılıç ustaları ıle adam akıllı dövüştürmüyor luffy'î çünkü handikapı var kılıçlara.
Malum bide zoro var tayfada.
Marineford olayındaki gibi olur mihawk luffy mesela
Kılıç-Luffy handikap muhabbeti mi kaldı yav. Adamın dedesi var işte bölümde yumruklarıyla; Roger, WB, Shiki, Big Mom'a karşı mücadele etmiş; Garp'ta kılıç yok diye onlar da kılıçsız mı dövüştü. Bu saatten sonra Haki haki haki...
 
Kılıç-Luffy handikap muhabbeti mi kaldı yav. Adamın dedesi var işte bölümde yumruklarıyla; Roger, WB, Shiki, Big Mom'a karşı mücadele etmiş; Garp'ta kılıç yok diye onlar da kılıçsız mı dövüştü. Bu saatten sonra Haki haki haki...
Roger daha kılıcını karartmamıs sözde kılıc kullanıyor şu seride adam akıllı bir kılıç ustası gördüm o da mihawk
 
Roger daha kılıcını karartmamıs sözde kılıc kullanıyor şu seride adam akıllı bir kılıç ustası gördüm o da mihawk
Kendi mesajının içeriğinde yazıyor zaten; Kılıç ustası ve Kılıç kullanıcısı ayrımı işte. Biri Işın kılıcı gibi her şeyi kesmeyi amaçlarken; biri sihirli değnek gibi gücü yönlendiriyor heralde. Sadece varsayımda bulunabiliriz.

Kılıç karartmayı bir tek Ryuuma'da gördük diye hatırlıyorum, bir diğeri de Mihawk'tur heralde. Kılıç karartma mevzusunun ne olduğunun açıklanması lazım, ona göre bir şey diyebiliriz.

Mihawk'un namı var sadece, bir numarasını görmedik daha. Marineford'da ne gördüysek o.
 
Bence Tiç bu krallık olmayı da yine ID'ye girmek için shichilik aldığı gibi bir araç olarak kullanmak istiyor. Kral olunca Reverie'ye katılabilecek, yani Mariejoa'ya girebilecek ve Dof'un bahsettiği o gizli hazineyi (muhtemelen Joy Boy ile ve o devasa şapka ile ilgili olan) ele geçirip asıl büyük amacını gerçekleştirecek. Büyük ihtimalle de Mariejoa'yı yıkacak ve Red Line'ı o bölgeden ikiye bölecek deprem meyvesiyle. Bu amacın motivasyonu God Valley adası ve Xebec ile de ilgili olacaktır zaten.

İnsanların hayalleri asla ölmez gibi efsanevi bir replik söyleyip serinin en ikonik ve en önemli gibi görünen sahnelerinden birinin baş aktörünün temel amacı kral olup keyif çatmak değildir.





 
Wiki'de de onaylandı sonunda .Garp saldırısında Ryou hakisine Kral haki emisyonu kullandı Luffy'nin Kaido'yu yendiği ,WB ile Roger'ın saldırısıyla aynı .Shanks Kid'i indirirken ryou kullanmadı ikisi aynı saldırı değil Shanks daha tüm gücünü dökmemiş daha bu iyi haber
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık