Roger sever olarak senin de hoşuna gitti demek.Müthiş.
Roger sever olarak senin de hoşuna gitti demek.Müthiş.
Kizaru’yu pek tınlamıyor reis sanırım.
Lufi daha ilk arklarda kılıç kırıyordu. Şimdiki haliyle kılıçları ustalarıyla birlikte yermihawk luffyden kokoreç yapar şu güne kadar kılıç ustaları ıle adam akıllı dövüştürmüyor luffy'î çünkü handikapı var kılıçlara.
Malum bide zoro var tayfada.
Marineford olayındaki gibi olur mihawk luffy mesela
61siz'in işleri. O Dövmenin olayını merak ediyorum ama Vegapunktan gelen Şeytan Meyvelerine ait tırt açıklama sonrası pek de beklentim olmuyor artık bu tür gizemlerdeDragon'un suratındaki ize, Garp'ın ayakkabı tabanı demişti birisi. Adamın bütün karizması silindi gözümde. Aklıma o sahne geliyor.
Belki Shiki'yi bulmuştur. 10. olarak ona vermiştir. Veya crocodile gibidir. Kendisi 0. komutandır.Sabo'nun olayıyla gerçekten bunu kıyaslıyor olamazsın. Sabo'nun ölmediğine dair birçok veri vardı zaten. Ben ve bazı arkadaşlar databooka aldanarak öldüğünü düşündük.
9 kişinin tamamını bilmiyorduk, zamanla gösterile gösterile açıklandı. Kuzan için böyle bir şey söylenebilecekken hiç söylenmedi. 10 Titan Kaptan olduğu belliyken bile o tayfanın bir üyesi değil, tayfayla bağlantılı olduğu söylendi. Eğer Kuzan tayfanın ana elemanlarından biri konumunda olsaydı, Smoker'ın tepkisi daha farklı olurdu. Dediğin gibi 10. Titan Kaptan o çıkabilir, ama ben bunun ihtimalini çok düşük görüyorum.
Karasakal Korsanları içinde tek gizlenen karakter bu olduğu için güçlü olmasını bekliyorum. Zayıf birinin zaten Karasakal'ın tayfasında yer alması mümkün değil.Kesin var. 10 Titan Kaptan olduğu söylendi, biz dokuz kişiyi gördük sadece.
1. Titan Kaptan Jesus Burgess
2. Titan Kaptan Shiryu
3. Titan Kaptan Van Augur
4. Titan Kaptan Avalo Pizarro
5. Titan Kaptan Laffitte
6. Titan Kaptan Catarina Devon
7. Titan Kaptan Sanjuan Wolf
8. Titan Kaptan Vasco Shot
9. Titan Kaptan Doc Q
10. Titan Kaptan ?
Kuzan değil, şimdiden yanıtını vermiş olayım.
Rosa'ya geldiğinde gücü de çapı da belliydi. Dragon 2 günde sattı Sabo'yu 10 yıl yetiştirdiği çocuğa güveni bu kadar işte. Devrimin ataşi oldu diye belki de içten içe Sabo'yu indirecek bir fırsat bekliyormuş gibi geldi.Sabo belli evet. Şu an bir İmparatordan daha fazla etkisi var dünyada. Var mı böyle bir sağ kol?
Bunun için Spin-off çizmesine gerek yok... Gözlerinde dolar işareti yoksa bir şey bilmiyorum.