Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odeni bile hile hurdayla yendi doğru... Roger ve Wb'ye ne nefesi ne de çapı yetmez Kaido'nun ama.. işte millet anlatıya değil feat cart curt ediyor. Sanki One Piece sadece dövüş sahnelerinden çok oturaklı çıkarım yapılacak bir seri de biz bir şeyler kaçırıyoruz

O kadar da değil :d Bunlar Dragonu sıradan insan sanıyor neredeyse
Oden hazırlıksız ve dikkatsiz Kaidoya vuruyor, bir şey olmuyor, Kaido vurunca tek atıyor, siz hile hurda diye sayiklamaya devam :)

Anlatiya göre en güçlü Kaido, biz de öyle diyoruz zaten :) mangaka biraz hız kesmiş, hızını alamasa uzayda merkurde neptunde jupiterde en güçlü diyecekmis tabi bilmiyor ki öyle dese de KFdeki Eskicilerin ille de eskiler diyeceklerini :)
 
Nasıl alakası yok, Sabo'nun yaşadığı da açıkça gösterilebilirdi Dragon bunu kurtardığında. Sabo, Luffy ile bile görüştükten kaç bölüm sonra resmi olarak tanıtıldı.

9 Kişiyi zaten biliyorduk, 10 kaptan olduğu söylenince; Smoker'ın sözleri ve Burgess-Kara Sakal arasındaki muhabbetle belli oldu işte durum. Resmi olarak açıklamaya kaldı iş.

Kara Sakal Shiryu ile Aokiji'nin durumu aynı diyor, Burgess'ta ona güvenmiyorum diyor:
-Shiryu hükümetin veya denizcilerin adamıydı. Kaptanlardan biri.
-Aokiji denizciydi.

Eldeki veriler Aokiji'yi işaret ediyor, kim nasıl yorumlar bilmem.
Sabo'nun olayıyla gerçekten bunu kıyaslıyor olamazsın. Sabo'nun ölmediğine dair birçok veri vardı zaten. Ben ve bazı arkadaşlar databooka aldanarak öldüğünü düşündük.

9 kişinin tamamını bilmiyorduk, zamanla gösterile gösterile açıklandı. Kuzan için böyle bir şey söylenebilecekken hiç söylenmedi. 10 Titan Kaptan olduğu belliyken bile o tayfanın bir üyesi değil, tayfayla bağlantılı olduğu söylendi. Eğer Kuzan tayfanın ana elemanlarından biri konumunda olsaydı, Smoker'ın tepkisi daha farklı olurdu. Dediğin gibi 10. Titan Kaptan o çıkabilir, ama ben bunun ihtimalini çok düşük görüyorum.
 
Conqueror Hakide böyle bir işlev varsa gerçekten gura gura no mi veya hito hito no mi buddha'nın alansal yıkım saldırılarının hiçbir ağırlığı kalmadı.
 
Tayfada ki elemanlar gösterilirken alta not geçildi bilmem kaçıncı titan kumandanı diye ama aokiji de bu yapılmadı. Aokiji'ye güvenmiyorlar da kumandanlık da verilmedi verilse illa ki yazılırdı o gösterildiğinde altta o sadece geçici bir ittifak.
 
Lufi çoktan geçti Roger'i. Şu an açık ara gelmiş geçmiş en güçlü kişi Lufi'dir.
mihawk luffyden kokoreç yapar şu güne kadar kılıç ustaları ıle adam akıllı dövüştürmüyor luffy'î çünkü handikapı var kılıçlara.
Malum bide zoro var tayfada.
Marineford olayındaki gibi olur mihawk luffy mesela
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık