Bu işte bir gariplik var zaten.. Karasakal ilk defa böyle çiziliyorBu arada karasakal cizimi tuhaf olmus ilk defa cızımını begenmedım karasakalın.
Gözleri böyle değildi ayrıca yoksa önceden gözlerini böyle çizdiği bir panel var mı?
Bu işte bir gariplik var zaten.. Karasakal ilk defa böyle çiziliyorBu arada karasakal cizimi tuhaf olmus ilk defa cızımını begenmedım karasakalın.
Gözleri böyle değildi ayrıca yoksa önceden gözlerini böyle çizdiği bir panel var mı?
Bu arada karasakal cizimi tuhaf olmus ilk defa cızımını begenmedım karasakalın.
Tiç'in çizimi normal, adam mimik yapıyor işteBu işte bir gariplik var zaten.. Karasakal ilk defa böyle çiziliyor
daha önce hiç mimik yapmazdı bu adamTiç'in çizimi normal, adam mimik yapıyor işte
Tam fanı olduğun karaktere bürünmüşsün.Fanı olduğun karakteri bile 2dk da satmışsın.Teach fanı işte böyle olur : )Bir adası vardı onu da garp yok etti şimdi hangi xebec'in adamını bulacak da adasına çökecek geçti o işlerde artık
Hakkaten ya sanki karakter değişimi gibi bir şey yaşamış gibi o an. Gözleri öyle saf hayalperest çocuk gibi çizilmiyordu.Bu işte bir gariplik var zaten.. Karasakal ilk defa böyle çiziliyor
Yalnız şöyle bir sorun var bu sahneleri de Toei yaptı.Toeiden kat be kat fazla iyi.
D*ffy nin gömüldüğü sahneyi koymuşlar dede-torun ilişkisiToeiden kat be kat fazla iyi.