Yav he Gördük. Teach hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor.Bil diye söylüyorum Law'da yara bırakıyor hem de en derininden direkt organa zarar vererek.
Yav he Gördük. Teach hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor.Bil diye söylüyorum Law'da yara bırakıyor hem de en derininden direkt organa zarar vererek.
Çünkü meyvesi sağolsun hasar emiyor. Bunu da bil diye söylüyorum. Ray'in kesişini de emerdi.Yav he Gördük. Teach hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor.
Meyvesiz Teach bir hiç demiştin zamanında onu hatırladım şimdi çok gaddarsın law efendi.Çünkü meyvesi sağolsun hasar emiyor. Bunu da bil diye söylüyorum. Ray'in kesişini de emerdi.
Kaido'nun güçlü olduğu doğru fakat en güçlü olduğu doğru değil. Unvanlar üstünden güç değerlendirmesi yapıyorsun. Kaido kendinden kat kat kat kat kat güçsüz insanları öldürdüğü, onları köle yaptığı için "yürüyen vahşet" olarak adlandırılıyor. Beyazsakal'da aynı insanları koruyup kolluyor, şimdi WB onları öldürmedi, köle yapmadı diye Kaido'dan güçsüz mü? Senin öve öve bitiremediğin herif daha Shanks'ı geçip MF'ye gidemiyor.Rayden hangi amiral tirsiyor Tek etkileşime girdiği Kizaru o bile tirsmiyor adamdan, hatta Ray büyük laflar edince Kizaru ne diyon sen tarzı konuşup kapismaya başlıyor
Yukarida bir arkadaş dediğin sayfayı atmış, Kaido kendiyle kapisabilecek kadar güçlü kişileri görüyor ama hepsinden üstte kendini görüyor ve haklı Benim yorumlarimin özeti o saydığın adamların toplamından çok övgüsü var Kaidonun, Yürüyen Vahşet, En Güçlü Korsan, En Güçlü Yaratık, Halk arasında ... Bilinir diye başlanan cümleler, 10 km yukardan atlayıp baş ağrısı cekmeler, idam etmeye kalktılar kılıçlar kirildi giyotinler parçalandı demeler, ve sair bir sürü övgüsü var, Kaidonun yeri çok farklı bu seride
Hatırlamıyorum. Hiç dememişimdir ya. Ama meyvesinin çokça katkı sağladığı doğru. Meyveleri al dövüş tekniği ya da kılıç tekniği bilmiyordur :dMeyvesiz Teach bir hiç demiştin zamanında onu hatırladım şimdi çok gaddarsın law efendi.
Adamın zekası yeter daha ne olsunMeyvesiz Teach bir hiç demiştin zamanında onu hatırladım şimdi çok gaddarsın law efendi.
Silah tekniği var ki zoronun kılıç tekniğine benziyor sağ sol el silah 3. silah da ağızda.Hatırlamıyorum. Hiç dememişimdir ya. Ama meyvesinin çokça katkı sağladığı doğru. Meyveleri al dövüş tekniği ya da kılıç tekniği bilmiyordur :d
Teachin meyvesi hasarı emmiyor. Daha çok acı çekiyor. Dezavantajlı meyvesi.Çünkü meyvesi sağolsun hasar emiyor. Bunu da bil diye söylüyorum. Ray'in kesişini de emerdi.
O zekadan da eser kalmadı ada'nın resmiyeti için hükümetle anlaşma peşindeAdamın zekası yeter daha ne olsun