Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law fanı tanıdığım vardı zamanında süpernovalar öyle güçlü böyle güçlü kidd'e yonkolar tek atamaz felan diyordu kulağı çınlasın. :D
 
Rayden hangi amiral tirsiyor :) Tek etkileşime girdiği Kizaru o bile tirsmiyor adamdan, hatta Ray büyük laflar edince Kizaru ne diyon sen tarzı konuşup kapismaya başlıyor :)

Yukarida bir arkadaş dediğin sayfayı atmış, Kaido kendiyle kapisabilecek kadar güçlü kişileri görüyor ama hepsinden üstte kendini görüyor ve haklı :) Benim yorumlarimin özeti o saydığın adamların toplamından çok övgüsü var Kaidonun, Yürüyen Vahşet, En Güçlü Korsan, En Güçlü Yaratık, Halk arasında ... Bilinir diye başlanan cümleler, 10 km yukardan atlayıp baş ağrısı cekmeler, idam etmeye kalktılar kılıçlar kirildi giyotinler parçalandı demeler, ve sair bir sürü övgüsü var, Kaidonun yeri çok farklı bu seride :)
Kaido'nun güçlü olduğu doğru fakat en güçlü olduğu doğru değil. Unvanlar üstünden güç değerlendirmesi yapıyorsun. Kaido kendinden kat kat kat kat kat güçsüz insanları öldürdüğü, onları köle yaptığı için "yürüyen vahşet" olarak adlandırılıyor. Beyazsakal'da aynı insanları koruyup kolluyor, şimdi WB onları öldürmedi, köle yapmadı diye Kaido'dan güçsüz mü? Senin öve öve bitiremediğin herif daha Shanks'ı geçip MF'ye gidemiyor.

One Piece'de bir karakter veya bir şey tanıtılırken bir sürü övgü dolusu şeyden bahsediliyor. Sence WB top, tüfek mermisi ile ölecek adam mıydı? Bence değildi ama ölürken Oda ne yaptı, bilmem ne kadar top, tüfek mermisi yedi, kılıç yarası yedi vs. dendi. Ayrıca Kaido'nun özel biri olduğu doğru, seri için önemli bir isim fakat bu diğerlerinden üstün olduğu anlamına gelmiyor.

Son olarak, sen o bölümü okuduğun zaman "Kaido hepsini kendinden üstün görüyor" diye bir yorum çıkarırken ben çok daha farklı yorumlar çıkardım. Keza Oden'i hile hurda olmadan yenebilir miydi şüpheli. WB hayattayken adamı koltuğundan edip yerine geçemiyorsun, hem Roger'dan üstün görüyorsun onu hem de hala daha 4 imparatordan biri. O kadar ordusu var, işbirlikçisi var ama gel gör ki hala tüm denizleri fethedememiş, halbuki Roger sadece tayfası ve hakisi ile fethetmiş. Bunu ben demiyorum Kaido diyor. (yanlış hatırlamıyorsam)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık