En azından üç falan yemeliydi.nereden bakarsan bak kid'in tek yemesi saçmalık.böyle kötü yazarlık olmaz.
Nerede söylenişti bu?Bence + yazar. Çünkü Benn Beckman için kaptanına güç olarak yakın olduğu söylenmişti. Hani kaptanı böyle bir canavarsa kendisi nasıl bir şeydir bilemiyorum
Söylediklerine genel olarak katılmıyorum ama bana da öyle geliyor ki yazar Mihawk'ı harcayacak. Neyse zaman göstersinParça parça yazmaktansa tek seferde kapattım mevzuyu, Shanks ve Mihawk olayı bitmiştir benim için.
Kısaca 1 lig farkı olduğunu düşünüyorum aralarında. Bölüm gelsin bakalım.
Şunun gerçekleşebileceğine seri içerisindeki Killer dahi inanmamıştır hiç. Nesil zaten potansiyelli. Luffy, Kid, Law bu nesilden sayarsan BB yonkolardan oluşan boşluğu kıvama geldiklerinde doldurabilecek çapta korsanlardı. Ölmüş Ace, devrimci tarafından Sabo gibi wonderkidler de var. Ama Ace'i çıkar koca nesilde Luffy'nin yanında Wb olabilecek bir tane adam yok BB'yi ayır, denizcilerde de Garp'ın yanına yaklaşacak bir tane bebe yok. Yeni nesil pompası öyle çok yapılmadı yani. Luffy'nin Kaido'ya denk gittiği ortamda 2 vs 1 BM ittiriyordu Law ve Kid.Bir de yok yeni nesil şöyle iyi şöyle potansiyelli diyerekten seriye bolca yeni nesil vurgusu yap sonra git en büyük kk adaylarından birini Shanks karşısında ezdir. Olacak iş değil.
Yine Ace gibi potansiyelli ve kral hakisi sahibi biri daha ziyan edildi
Olum o kadar yorum atıldı ya şeyimsonik troll yorumlar kalıyor aklınızda ya da tahrik edici bir iki mesaj.90 sayfa yorumdan tek cümle kid tek yemiş yazılmış adam akıllı değerlendirme yapılmamış
Vivre kartında buna benzer bir şey söylenmişti diye hatırlıyorum ama tam bilmiyorum açıkçasıNerede söylenişti bu?