O değilde Shanks ilk defa seri boyunca ilk kılıçlı isimli saldırısını yaptı.
Shanks, Buggy nin hastalığından ötürü gidememişti diye biliyorum ben.
Teach için room değilde field olur. Ebata göre isim vermek lazım.)Teach sonraki bölüm “Room” diyerek ortama dalarsa kimse tutamaz artık onu.
Doğru hatırlıyorsun.Shanks, Buggy nin hastalığından ötürü gidememişti diye biliyorum ben.
Nika’yı çalıp Temel reis çizgifilmindeki Karasakala dönüşerek seriyi kurtarır belki reis. Hala o yüzden Zoan yememiş olabilir.Ulan o ayıya o kadar da yakışmaz ki...
Gerçi aklı olsa Marco'nun meyveye çökerdi, Law'ın meyvesini en fazla adamlarına yedirir kendi üstünde zorla kullandırır olayını biliyorsa.
Bunun görseli vardı. Anka Teach çizmişler gene yakışmıyor. Mavi kanatlarla uçan şişko bir adam olmuştu.Ulan o ayıya o kadar da yakışmaz ki...
Gerçi aklı olsa Marco'nun meyveye çökerdi, Law'ın meyvesini en fazla adamlarına yedirir kendi üstünde zorla kullandırır olayını biliyorsa.
evet gitmedi bugy ile kaldı, daha sonra kendi tayfalarımızla gideriz dedi. fakat rogerlar geri döndüklerinde onalar abir soru sordu ve ağlamaya başladı. bunu oden günlüğüne yazmış.Shanks Raftel'e gitmemişti galiba. Yanlış mı hatırlıyorum?
Karasakal haki bilmiyormu da coby den öğrenecek?Karasakal Coby'den rica edicek
Böyle bir şey yaparsa lokma döktürebilirim.Nika’yı çalıp Temel reis çizgifilmindeki Karasakala dönüşerek seriyi kurtarır belki reis. Hala o yüzden Zoan yememiş olabilir.