Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsan meyvesi yiyor yahu, hayvan olmanın bilinciyle nasıl insan olmayı arzulayacak?
İnsan özelliğini kapatamaz. Dönüşüm geçirmeden meyvesinin bu özelliği aktif. Dönüşüm geçirdiğinde ise insan gibi yürüyor ayakta durup ellerini kullanıyor. Luffyninki de aynı mantık. Luffy de bedeninin lastikliğini kapatamaz.
 
Sh
çok doğru. olayın tüm analizi budur. senin de dediğin gibi bakalım joyboy neden one piece bulmalı ve neden sadece o bulunca tüm çarklar dönmeye başlayacak en önemli konu budur.

ve benim aklıma takılan flashback olayı, one piece bulununca herkes gülerken neden shanks hüngür hüngür ağladı? umarım öğreniriz.
Shanks Roger idama gidiyor diye ağladı. Shanks one pieceyi görmedi. Son adaya buggy hastalandı ve shanks de gidemedi.
 
Adam üşenmekten Shanks'a özel saldırı bile çizmemiş

asistan: napalım müdür kılıç mı sallasın napsın?
Oda: sallasın aynen çizin bişeyler
asistan: nasıl çizelim?
Oda: kamusari mamusari bişe çizin işte tek atsın yeter

Muhabbetin buna benzer olduğundan eminim ama kanıtlayamam
 
Şunun gerçekleşebileceğine seri içerisindeki Killer dahi inanmamıştır hiç. Nesil zaten potansiyelli. Luffy, Kid, Law bu nesilden sayarsan BB yonkolardan oluşan boşluğu kıvama geldiklerinde doldurabilecek çapta korsanlardı. Ölmüş Ace, devrimci tarafından Sabo gibi wonderkidler de var. Ama Ace'i çıkar koca nesilde Luffy'nin yanında Wb olabilecek bir tane adam yok BB'yi ayır, denizcilerde de Garp'ın yanına yaklaşacak bir tane bebe yok. Yeni nesil pompası öyle çok yapılmadı yani. Luffy'nin Kaido'ya denk gittiği ortamda 2 vs 1 BM ittiriyordu Law ve Kid.
Güç anlamında haklısın özellikle potansiyel anlamında Luffy ile yarışacak adam yok seride (belki Ace olabilir). Ama özellikle KK olma hırsı en çok gözümüze sokulan kişiler Luffy Law Kid ve BB olmuştu. Seride bu dördü dışında kk lık için pone kovalayan adam çıkmadı. Doğal olarak yine bu üçü gerçekten Luffy e yaraşır rakiplermiş gibi hisettirmişti bana. Gelgelelim ki Wano sonu BB hariç şu seride Luffy e yaraşır bir tane bile adam çıkmadığını görmüş olduk
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık