Shanks kılıcına davransın biz yer de gökte çatlak çizelim millet haki kullandı deyip yükselir zaten demiş de olabilir.Adam üşenmekten Shanks'a özel saldırı bile çizmemiş
asistan: napalım müdür kılıç mı sallasın napsın?
Oda: sallasın aynen çizin bişeyler
asistan: nasıl çizelim?
Oda: kamusari mamusari bişe çizin işte tek atsın yeter
Muhabbetin buna benzer olduğundan eminim ama kanıtlayamam
Luffy'i yine meyve olayı kurtarmış bu karşılaşmadaKid'in tek yemesi olması gereken aslında. lastik meyvesi olmasa Luffy'nin bedenin de kırılmadık kemik yoktu kaido karşısında allahına kavuşmuştu.
Kid’e ne öğretirsen öğret bir cacık olmaz , unut onu artık o yok.Bu Kid’in kafaya vura vura haki öğretmeleri lazım.
Shanks yeni nesilden ümidi kesmiş olacak ki hiç yoktan yere One piece bulma aşkıyla doldu taştı sırf luffy zorluk görsün kolayca hedefe ulaşmasın diye yarışa dahil etti kendini.Güç anlamında haklısın özellikle potansiyel anlamında Luffy ile yarışacak adam yok seride (belki Ace olabilir). Ama özellikle KK olma hırsı en çok gözümüze sokulan kişiler Luffy Law Kid ve BB olmuştu. Seride bu dördü dışında kk lık için pone kovalayan adam çıkmadı. Doğal olarak yine bu üçü gerçekten Luffy e yaraşır rakiplermiş gibi hisettirmişti bana. Gelgelelim ki Wano sonu BB hariç şu seride Luffy e yaraşır bir tane bile adam çıkmadığını görmüş olduk
Şimdi baktım da meğersem korkutucu olma bağlamında kaptanına yaklaştığı belirtilmişYalan o.
İnsan özelliğini kapatamaz. Dönüşüm geçirmeden meyvesinin bu özelliği aktif. Dönüşüm geçirdiğinde ise insan gibi yürüyor ayakta durup ellerini kullanıyor. Luffyninki de aynı mantık. Luffy de bedeninin lastikliğini kapatamaz.
Fandaş bize de her ne olursa olsun aktif kalalım burada. İyi günde de kötü günde de fanı olanız.Adam üşenmekten Shanks'a özel saldırı bile çizmemiş
asistan: napalım müdür kılıç mı sallasın napsın?
Oda: sallasın aynen çizin bişeyler
asistan: nasıl çizelim?
Oda: kamusari mamusari bişe çizin işte tek atsın yeter
Muhabbetin buna benzer olduğundan eminim ama kanıtlayamam
Evet manga da geçti. BB güç olarak yakın ibaresi yok tek bilinen 3 sağ koldan birisi, tayfasında kaptandan sonra ki en güçlüsü ve gayet zeki karakter olduğu.Şimdi baktım da meğersem korku olarak kaptanına yaklaştığı belirtilmiş
Peki Shanks ın tayfasının en dengeli tayfa olduğu bilgisi doğru mu?