Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amirallerde gelecek görme var mı acaba? Gerçi kizaru için farketmez gibi. Sanji gibi süper hız yoksa rakipte zaten yetismesi zor.
 
Orada ki olay başka... Birinde saldırıya karşı hazırlıklı savunması vs bilinçli, birinde ise BM nin ihtiyar kadının resmini gördüğünde ki gibi dizi yere değse kanayacak şekilde savunmasız ve beklenmedik.
Yinede saçmalık bana göre. Hakili bir saldırı bile değildi yani. Oden çok basit yenildi.
 
Kataya vuramıon vursan 5 darbede pert. Kinge vuruyon sinek mi ısırdı ne oldu diyor. Katanın yeteneği seni yonkou yapmaz. Hem o meyveyi yicen hem sürekli haki kullancan. Ama kingin hiçbir şey yapmasına gerek yok. Alevi kapatmadığı sürece zarar görmüyor. Adamda kral haki olsa ve saldırılarına ekleyebilseydi bizimkiler adada 3 yonkou ile uğraşırdı.
 
Hazırlıksız yakalandığı anda kafasına yedi o darbeyi. H.haki basmıştır Kaido o saldırıya da. Katakulli olmasa kendini savunur karşılardı saldırıyı. Kafaya direkt darbe yemek sıkıntı.
H.haki basmışsa yine anlaşılabilir ama çizime bakılırsa öyle durmuyor. Kinemon'un kafaya kral hakili saldırı yiyip geri kalkabildiği seride Oden'in tek darbede düşmemesi lazımdı bence. Hazırlıksız bile olsa.
 
H.haki basmışsa yine anlaşılabilir ama çizime bakılırsa öyle durmuyor. Kinemon'un kafaya kral hakili saldırı yiyip geri kalkabildiği seride Oden'in tek darbede düşmemesi lazımdı bence. Hazırlıksız bile olsa.
Kinemon olayı karikatür sahnesi. Tek darbede büzülüp ölmemesi kesildikten sonra uhuylan birleşmesi vs bunlar bambaşka kafalar. Seri içinde seri gibi düşün.
 
@El' Schtime @Dattebayo..! Karasakalı yeni nesilden görüyoruz, Begeyi yeni nesilden görüyoruz da Shanksı mı görmüyoruz? Shanks bu ikisinden de genç. Daha 4 yıl önce yonkou olmuş. Yani bir açıdan Shanks da yeni nesil. Yorum yapılırken bu hususun gözden geçirilmesi gerekiyor bence. Sanki Kaidou ve Koca Ana ile aynı yaşlardaymış gibi muamele yapılması ilginç. Eski dönemi simgeleyenler: Babalık, Kaidou, Koca Ana, Garp, Sengoku ve Kongdur. Shanks değil. Shanks yeni neslin zirvedeki isimlerinden biridir bana göre.
 
Son düzenleme:
@El' Schtime @Dattebayo..! Karasakalı yeni nesilden görüyoruz, Begeyi yeni nesilden görüyoruz da Shanksı mı görmüyoruz? Shanks bu ikisinden de genç. Daha 4 yıl önce yonkou olmuş. Yani bir açıdan Shanks da yeni nesil. Yorum yapılırken bu hususun gözden geçirilmesi gerekiyor bence. Sanki Kaidou ve Koca Ana ile aynı yaşlardaymış gibi muamele yapılması ilginç. Eski dönemi simgeleyenler: Kaidou, Koca Ana, Garp, Sengoku ve Kongdur. Shanks değil. Shanks yeni neslin zirvedeki isimlerinden biridir bana göre.
Shanks adam olsaydı saçını kırmızıya boyatmazdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık