Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@El' Schtime @Dattebayo..! Karasakalı yeni nesilden görüyoruz, Begeyi yeni nesilden görüyoruz da Shanksı mı görmüyoruz? Shanks bu ikisinden de genç. Daha 4 yıl önce yonkou olmuş. Yani bir açıdan Shanks da yeni nesil. Yorum yapılırken bu hususun gözden geçirilmesi gerekiyor bence. Sanki Kaidou ve Koca Ana ile aynı yaşlardaymış gibi muamele yapılması ilginç. Eski dönemi simgeleyenler: Kaidou, Koca Ana, Garp, Sengoku ve Kongdur. Shanks değil. Shanks yeni neslin zirvedeki isimlerinden biridir bana göre.
BB yaşından ötürü değil kendini saklayıp bizimkilerle aynı dönemde parladığı için bu nesilden sayılır belki diye dedim. Shanks, BB, Mihawk, Dof, Croco vs aynı nesil. Bunların bir öncesi Kaido, BM, Garp, Wb vs bir sonrası bizimkiler.
 
Kataya vuramıon vursan 5 darbede pert. Kinge vuruyon sinek mi ısırdı ne oldu diyor. Katanın yeteneği seni yonkou yapmaz. Hem o meyveyi yicen hem sürekli haki kullancan. Ama kingin hiçbir şey yapmasına gerek yok. Alevi kapatmadığı sürece zarar görmüyor. Adamda kral haki olsa ve saldırılarına ekleyebilseydi bizimkiler adada 3 yonkou ile uğraşırdı.
Zaten Kata nın meyve uyanmamış olsa Bay 3 veya Trebol un meyvesinden çok da bir farkı olmazdı. Dediğin gibi bedenen de pek bir avantajı yok. Demek oluyor ki adam öyle bir deneyim kasmış ki hem meyve uyandırmış hem de gözlem hakisinde serinin en iyilerinden biri haline gelmiş. Fakat King de çok büyük potansiyel olmasına rağmen belki Kata nın yarısı kadar savaş tecrübesine sahip değil.
Şimdi ikisi 1v1 atmaya kalksa Kata belli bir süre sonra King e karşı ne yapması gerektiğini anlar. Ama king için aynısını söyleyemem ne yazık ki
 
Şahsen bir şeyi terk ettiğim yok da laf atan herkese cevap verme zorunluluğumuz mu var?

Senin Lucci'nin dayak yediği bölümde yaptığın gibi hala tersini diretelim mi istiyorsun? Donunla inatlaşmak olur bu, adam yenilmiş işte.
haha sorsan tek yemezdi ama değil mi? Mesela 2,3 yer falan sonra ayağa kalkardı. Yazık oldu,harcandı ruj reis. Lawda harcanacak ama onun yolu var daha .
 
@El' Schtime @Dattebayo..! Karasakalı yeni nesilden görüyoruz, Begeyi yeni nesilden görüyoruz da Shanksı mı görmüyoruz? Shanks bu ikisinden de genç. Daha 4 yıl önce yonkou olmuş. Yani bir açıdan Shanks da yeni nesil. Yorum yapılırken bu hususun gözden geçirilmesi gerekiyor bence. Sanki Kaidou ve Koca Ana ile aynı yaşlardaymış gibi muamele Babalık, yapılması ilginç. Eski dönemi simgeleyenler: Kaidou, Koca Ana, Garp, Sengoku ve Kongdur. Shanks değil. Shanks yeni neslin zirvedeki isimlerinden biridir bana göre.
Sanıyorum süpernovalık mevzusu yaşla alakalı değil de Roger sonrası KK lık peşinde koşup kendini öne çıkarmakla alakalı
Belki de Bege, Roger ölmeden önce sıradan bir mafyaydı da Roger öldükten sonra kk olma işi kafasına yatıp işe koyulmuştur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık