Luffy nin ilk düştüğü saldırı o ve ondan h.haki var.H.haki basmışsa yine anlaşılabilir ama çizime bakılırsa öyle durmuyor. Kinemon'un kafaya kral hakili saldırı yiyip geri kalkabildiği seride Oden'in tek darbede düşmemesi lazımdı bence. Hazırlıksız bile olsa.
Ben de seni yanlış tanımasınlar diye düzelttim.2 işarette tabii ters tarafta.Ben sadece sabah akşam king > kata diyenleri ti ye almak için belirttim : )
Law biraz gafil avladı, kafayı kullandı. Teach'in mallığı da katınca yaraladı. Bakalım o dövüş yerdeyken nasıl devam edecek. Teach'in çektiği sırada room ile kaçabilme şansı var ama yakalnırsa o da gider gibi. Tutup depremi çakar çünkü.Law yüzünden beklenti oluştu. Law tüm foruma kolpa yaptı bir nevi
O iş çoktan bitmiştir biz daha görmedik sadeceLaw biraz gafil avladı, kafayı kullandı. Teach'in mallığı da katınca yaraladı. Bakalım o dövüş yerdeyken nasıl devam edecek. Teach çektiği sırada room ile kaçabilme şansı var ama yakalnırsa o da gider gibi. Tutup depremi çakar çünkü.
Haki çizimi yok, vuruş şekli farklı hatta isimli saldırı bile değil bildiğin dümdüz vurmuş gibi duruyor.Luffy nin ilk düştüğü saldırı o ve ondan h.haki var.
Silinmez, yeni tayfa yeni gemi Elbaf'ta antrenman sonrası yeni güçlerle piyasa yapar. Seri sonu görürüz çıkar gelir savaşa.Kid’e neden kral haki verdin o zaman ? Kullandırtmayacaksan vermenin anlamı yok. Kid şimdi seriden silindi mi noldu?