Kid’in kolu Ben Beckmann almış bayılıcam şimdi @Montana @Sodex @Büyük Komutan Sakazuki @II. Invictus feci patladınız.
Son düzenleme:
Onu gerçekten diyen yoktur olum makaradır alayı. Maymun ne anasını satayımZKK değil bu mevzuda patladınız. Rockstar ya da maymun yapmıştır dediniz Beckmann çıktı. Bu işten ben nasıl zararlı çıktım onu anlamadım. @II. Invictus Zorocuların ar damar iyice çatlamış usta.
Makara kukara olunca caymak delikanlılığa sığmaz, forumun olayı zaten makara kukara.Onu gerçekten diyen yoktur olum makaradır alayı. Maymun ne anasını satayım
Yok geçmişteki olay. Şu an ne olduğu tam net değil Kid gene gte gelecek gibi duruyorBöyle mi olmuş.
La ben ne zaman maymub falan dedim... tovbeler olsun... sksmmsmsZKK değil bu mevzuda patladınız. Rockstar ya da maymun yapmıştır dediniz Beckmann çıktı. Bu işten ben nasıl zararlı çıktım onu anlamadım. @II. Invictus Zorocuların ar damar iyice çatlamış usta.
Makara mevzular konu dışıdır yorum ciddi değilse birey patlamaz. Forumun yazılı olmayan kurallarındanMakara kukara olunca caymak delikanlılığa sığmaz, forumun olayı zaten makara kukara.
Önceki sayfada demişsin daha. Beckmann reis aldıysa sıkıntı olmaz güçlüdür zaten bayağı, Kid’in iki yıl önceki haliyle şansı yoktu.La ben ne zaman maymub falan dedim... tovbeler olsun... sksmmsms
O değil de Beckman abim güzel harcamıs hurdacıyı... muhtemlen tek atmıştır. Kolu ne yaptı acaba... kesin maymuna vermiştir yesin de doysun diye...