Ne oldu ki@Trafalgar Law yok henüz.
Shanks Yonko nasıl olunur ders vermiş.Shanks reyiz anlaşılan kendi muhatap olmak istememiş, yancısına dövdürmüş Kid'i. Bu nasıl büyüklüktür?
Heybetini gizli tut yiğidim, duruşun çakalları korkutuyor.
Mevzu göz kol değil ki. Siz daha büyük patladınız bu konuda, bir tane patladık diyeniniz çıkmadı delikanlıca.Zoro'nun da gözü yok kardeşim... ama açacak diyoruz... sen de Kid kol çıkartacak de banane skskksksks
La hemen konuyu buraya niye getiriyon kaos sever montana... ZKK den sonra dumur olduk... kabul ettik dalga bile geçtik daha ne yapak...? Bu arada Shanks kordsnlarından Rockstar'a selam olsun...Mevzu göz kol değil ki. Siz daha büyük patladınız bu konuda, bir tane patladık diyeniniz çıkmadı delikanlıca.
Onun olma ihtimali %1. Ama Kid'in hikayesi de burada bitmez. Serinin sonlarında dahi Oda'nın gtu katakter harcamaya yemez gibi geliyor.Kid bence ilk baş devleri döver sonrasında Shanks'tan dayak yer gibi duruyor ama bir ihtimal Oda ters köşe yapıp Shanks'ı Kid'e yedirebilir ama bu ihtimal şuan seride olan olaylar arasında en düşük olasılığa sahip olan.
Beckman'ı görünce hayatta kalmak için kolunu adak vermiş Kid. Killer'a kestirme ihtimali de var.Ne oldu ki
Çarpılırsın la, o kadar da değil.Mevzu göz kol değil ki. Siz daha büyük patladınız bu konuda, bir tane patladık diyeniniz çıkmadı delikanlıca.
ZKK değil bu mevzuda patladınız. Rockstar ya da maymun yapmıştır dediniz Beckmann çıktı. Bu işten ben nasıl zararlı çıktım onu anlamadım. @II. Invictus Zorocuların ar damar iyice çatlamış usta.La hemen konuyu buraya niye getiriyon kaos sever montana... ZKK den sonra dumur olduk... kabul ettik dalga bile geçtik daha ne yapak...? Bu arada Shanks kordsnlarından Rockstar'a selam olsun...
Böyle mi olmuş.Beckman'ı görünce hayatta kalmak için kolunu adak vermiş Kid. Killer'a kestirme ihtimali de var.