Kid'i severim ama bir an kolunu Rockstar'ın almış olabileceği garip gelmişti.Dalga mı geçmiştin ?
Kid'i severim ama bir an kolunu Rockstar'ın almış olabileceği garip gelmişti.Dalga mı geçmiştin ?
Kid büyük ihtimal Elbaf'ta baya bir dev dövecek ama sonlara doğru en büyük dayağı kendisi Shanks'tan yiyecek gibi duruyor.Maymundan Rockstar'a Rockstar'dan Beckman'a. Hatırı sayılır bir gelişim var hurdacı Rıza'da. Beckman kolu koparmak gibi bir hayvanlık yapmadıysa Kid'e kendi kolunu kestirtmişler. Racon fena. Eline boş kılıç alıp kestiyse de fena racon. Hurdacı cünüplüğe devam ediyor halbuki elbafta köpek gibi gelişirdi normal şartlarda. Dev döve döve haki kasardı.
Devler Shanks'a ihanet ederse dövüşme şansını bulabilirKid büyük ihtimal Elbaf'ta baya bir dev dövecek ama sonlara doğru en büyük dayağı kendisi Shanks'tan yiyecek gibi duruyor.
Oğlum ben bahsi Shanks’dan açtım siz maymun, rockstar dediniz. Ben ona rağmen yanıldığımda kabul ediyorum sizde az biraz utanma yok be kardeşim.
Apoo iti ve Numberslar bir şekilde dahil olacak gibi mevzuya. Kid ve Apoo bir şekilde ayrılamıyor.Devler Shanks'a ihanet ederse dövüşme şansını bulabilir
Zoro'nun da gözü yok kardeşim... ama açacak diyoruz... sen de Kid kol çıkartacak de banane skskksksksOğlum ben bahsi Shanks’dan açtım siz maymun, rockstar dediniz. Ben ona rağmen yanıldığımda kabul ediyorum sizde az biraz utanma yok be kardeşim.
Kid bence ilk baş devleri döver sonrasında Shanks'tan dayak yer gibi duruyor ama bir ihtimal Oda ters köşe yapıp Shanks'ı Kid'e yedirebilir ama bu ihtimal şuan seride olan olaylar arasında en düşük olasılığa sahip olan.Devler Shanks'a ihanet ederse dövüşme şansını bulabilir