Beckmann almıştır diyene lafım yok, onun da altını bekleyen gruba lafımMakara mevzular konu dışıdır yorum ciddi değilse birey patlamaz. Forumun yazılı olmayan kurallarından
Beckmann almıştır diyene lafım yok, onun da altını bekleyen gruba lafımMakara mevzular konu dışıdır yorum ciddi değilse birey patlamaz. Forumun yazılı olmayan kurallarından
Tüm ihtimalleri saymışsın. 61sizle çok takılmaBen hissedip dün yazdım abi
Erkekliğin raconu bu her şeyi yazarsın sonra ben bildim diye gezersinTüm ihtimalleri saymışsın. 61sizle çok takılma
Adamda kılıç yok olum kesilmiş kolun koparılmış kol olduğunu tahmin edemedik.Beckmann almıştır diyene lafım yok, onun da altını bekleyen gruba lafım
Böyle mi olmuş.
Öyle.Kid ve Law tahminimce Wano'da olduğu gibi son savaştada büyük rol oynayacaklar.Onun olma ihtimali %1. Ama Kid'in hikayesi de burada bitmez. Serinin sonlarında dahi Oda'nın gtu katakter harcamaya yemez gibi geliyor.
Law bile ölmez meyvesini kaybetse dahi yaşar.
Gittim mesajlarıma baktım... yok oyle bisi... sen var ya sennn sksksksÖnceki sayfada demişsin daha. Beckmann reis aldıysa sıkıntı olmaz güçlüdür zaten bayağı, Kid’in iki yıl önceki haliyle şansı yoktu.
Kılıç ustasıymış, Zoro’ya artı yazar muhabbeti buradan geliyor.Adamda kılıç yok olum kesilmiş kolun koparılmış kol olduğunu tahmin edemedik.