Kimse shanks aldı demedi ki. Forumda konusu da var kim almış olabilir diye. Ben bandanalı abi demiştim ama bilemedim. Bu utançla nasıl yaşıcam bilmiyorum.Ben hissedip dün yazdım abi
Kimse shanks aldı demedi ki. Forumda konusu da var kim almış olabilir diye. Ben bandanalı abi demiştim ama bilemedim. Bu utançla nasıl yaşıcam bilmiyorum.Ben hissedip dün yazdım abi
Ödülüne bakmak lazım erken konuşmayım. 3 üstü çıkabilir.Gittim mesajlarıma baktım... yok oyle bisi... sen var ya sennn sksksks
Şimdi ki Kid'in de şansı yok ki...
Dalgasını geçtim eyvallah ama Oda Kid'in kolunu Maymun veya Rockstar kesti derse bundan sonra Kid ağzıyla kuş tutsa bir daha karizması düzelmez.Hala maymuna güvenim tam. Bölüm çıkana kadar maymunun yanındayım.
Ekmek kesmemiştir hayatı boyunca neresi kılıç ustası tribündeki baliciler daha çok kesici alet kullanıyorKılıç ustasıymış, Zoro’ya artı yazar muhabbeti buradan geliyor.
Öyle bir şeyin ihtimali yok denecek kadar az.Kid'in kolu Beckman almış. Ama Rockstar > Beckman çıkarsa durum kötü.
Spoiler veren Zoro’ya Egghead dışı artı yazacak demişti. Beckmann’in kılıç ustası olması artı yazar anca.Ekmek kesmemiştir hayatı boyunca neresi kılıç ustası tribündeki baliciler daha çok kesici alet kullanıyor
Tek başına Wb gemisini basmaya gitti Shanks'ın emri olmasa kopardığı kağıtları toplatırırdı Wb'ye teker tekerÖyle bir şeyin ihtimali yok denecek kadar az.