Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro Başgan, bir insan nasıl bu kadar cahil olabilir diye şok olmuş. Luffy'nin cehaleti reyizi terletmiş. :) Dojo görmüş okumuş adam.
 
İyide kime karşı? Düşman kim belli değil gücü ne belli değil bu kalabalık savaşta hangisini çizecek bu Oda denen gevşek.Herif sadece o kalabalık savaşı 5 senede çizemez.Daha yeni wanodan çıktılar yok law yok kid neyin misyonunu yüklüyorsun bunlara şimdi eğer ellerindeki poneları kaybedeceklerse ne diye aldırttın yok karasakal ve shanks kaybedecekse zaten seriyi takip etmeye gerek bile yok demektir.Her iki türlüde bu gereksiz bir hikaye oluyor.Adamlara pone veriyorsun daha 2 sayı sonra ellerindekileri kaybediyorlar yada 1v1 de karasakal ve shanksi yeniyorlar saçmalık.
Öncelikle savaş konusundan başlayayım.

Top yekün bir savaş olması kaçınılmaz. Bunu iki defa denedi Oda, Marinford ve Wano'da, bu da sonuncusu olacak. Bir tarafta Dünya Hükümeti güçleri diğer tarafta Korsanlar ve Devrim Ordusu güçleri olacak ve tabi arada görmemiş olduğumuz ileride görmeyi umduğumuz bağımsız güçler de olacak.

Böylesi büyük bir savaşı çizmek çok sıkıntılı olur. Marinford her ne kadar beğenilse de neredeyse doğru düzgün dövüş görmediğimiz bir savaştı. Wano'da birçok dövüş görsek de çok fazla kimsenin tatmin olmadığı bir savaştı. Bu son savaşta da birçok dövüş arada kaynayacaktır bu yüzden dövüşü birden fazla cepheye bölmesi bence daha akılcı olur diye düşünüyorum.

Savaşı üç ayrı cephede yapsa hem dövüşler daha göze güzel gelir hem de birçok dövüşü daha iyi bir biçimde izleyebiliriz.

Seri bir korsan serisi ama neredeyse hiç deniz savaşı görmedik. Bu yüzden cephelerden biri deniz savaşı olmalı, buralara güçlü filolarla donanmaya karşı savaşılmalı, ikinci cephe Marinford'da olmalı ve burada da Yonkou'lar ile amirallerin savaşını görmeliyiz. Son cephe de Marijoes olmalı orada da Dünya Hükümeti'nden İmu, Gorosei ve CP ajanlarına karşı Devrim Ordusu ve Hasır Şapka Korsanları mücadele etmeli diye düşünüyorum en azından kimin nerede dövüştüğünü anlarız ve daha fazla savaş görürüz.

Kid ve Law'ın savaşlarına ve Poneglifleri kaybetmeleri mevzusuna gelelim.

Shanks ve Teach kurnaz ve zeki kimseler bu adamlar ponegliflere ulaşmak için beklediler. Teach güçlenmeye ve sağlam bir ekip kurmayı bekledi. Shanks ise Roger ile konuştuğu şey sonrası ağladı muhtemelen ondan dolayı 20 yıl bekledi.

Shanks'ın dengeyi korumaya çalıştığını biliyoruz. Eğer öyle olmasa Kaido, Beyazsakal'a karşı savaşmaya gittiğinde Wano'dan Rio Poneglifi kopyalaması gerekirdi ama herif bunca zaman bekledi. Eğer Roger'in söylediğiyle alakalı değilse başka bir izahı var mı bende merak ediyorum.

Law ve Kid'in ellerinde Poneglifler olsa bile bunları okutamadıktan sonra hiçbir şansları zaten yoktu. Law'ın amacı D.'lerin geçmişini öğrenmekti bunun için uzun bir zamandır bizimkilerle bir arada dolaşıyordu. Ellerinde poneglif olsa bile bu ikisi kime okutacak bunları da son adaya ulaşacaklar?

Benim açımdan bu ikisinin Poneglifleri kaybetmesi olumlu bir gelişme. Luffy'nin rekabet edeceği kişilerin Shanks ve Teach olması daha iyi olurdu zaten. Ben tayfanın yanında Law'ın olmasını bayağı benimsedim. Tayfanın gücüne iyi bir katkı sunuyor ve görsel olarak izlemesi keyifli. Böyle tayfadan uzak olmasına gönlüm razı değildi. Teach umarım iyi bir şamar atar da Law tayfasıyla vedalaşıp Luffy'nin gemisinde yol almaya başlar.

Kid için bir şey hissetmiyorum Shanks'tan umarım sağlam bir dayak yer ve köşesine çekilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık