Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben tayfanın yanında Law'ın olmasını bayağı benimsedim. Tayfanın gücüne iyi bir katkı sunuyor ve görsel olarak izlemesi keyifli. Böyle tayfadan uzak olmasına gönlüm razı değildi. Teach umarım iyi bir şamar atar da Law tayfasıyla vedalaşıp Luffy'nin gemisinde yol almaya başlar.
Aman Oda yazdıysa bozsun be İtachi. Bırak adam ve tayfası kendi yolunda ilerlesin. Kendi başarılarına imza atmaya devam etsin. Teach istediği şamarı atsın yine bırakmaz tayfasını. Luffy'den uzak kendi yolumuzda çok daha iyi olacağız. Son savaş için bir araya gelecek olmak yeterli.
 
"Ama istemiyor, istese var ya ÜFF"ten 1 tane daha. Evet yok mu artıran?
Lakin bu benim dediğim hakikatin ta kendisi ve bu resmiyete de döküldü. Çelikten bile daha sert olan herife öyle bir vurdu ki aldığı mesafe kilometrelerce aşağısı olduğu halde toprağa gömüle gömüle cehennemin dibini gördü. Eğer Kaido aşağıda değilde havada olsa herhalde kendisini uzay boşluğunda ya da Ay'da bulurdu.

Böyle güçlü yumruk atan birinin bu seride vurup da öldüremeyeceği kimse yoktur. Kaido gibi çok zor hasar alan biri bile böylesine hasar gördüyse ne amirali ne Seraphim'i karşısında zorluk çıkaramaz.

Bak Lucci'ye, herif uyanış açtığı halde bir tane bile dokunamadı Luffy'ye. Nika moduna girince herif dalgaya alıyor ama bak Gear 4 formunda ciddi bir tavırla dövüşüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık