Aman Oda yazdıysa bozsun be İtachi. Bırak adam ve tayfası kendi yolunda ilerlesin. Kendi başarılarına imza atmaya devam etsin. Teach istediği şamarı atsın yine bırakmaz tayfasını. Luffy'den uzak kendi yolumuzda çok daha iyi olacağız. Son savaş için bir araya gelecek olmak yeterli.Ben tayfanın yanında Law'ın olmasını bayağı benimsedim. Tayfanın gücüne iyi bir katkı sunuyor ve görsel olarak izlemesi keyifli. Böyle tayfadan uzak olmasına gönlüm razı değildi. Teach umarım iyi bir şamar atar da Law tayfasıyla vedalaşıp Luffy'nin gemisinde yol almaya başlar.
Lakin bu benim dediğim hakikatin ta kendisi ve bu resmiyete de döküldü. Çelikten bile daha sert olan herife öyle bir vurdu ki aldığı mesafe kilometrelerce aşağısı olduğu halde toprağa gömüle gömüle cehennemin dibini gördü. Eğer Kaido aşağıda değilde havada olsa herhalde kendisini uzay boşluğunda ya da Ay'da bulurdu."Ama istemiyor, istese var ya ÜFF"ten 1 tane daha. Evet yok mu artıran?
Baloncuk bile terlemiş la baloncuğun terlediğini ilk defa gördüm @Dattebayo..! @II. Invictus @Mihawk @Alpamis
Gelmiş geçmiş en iyi efsane ilk 5 asya yapımından biri.Muhakkak izlemenizi tavsiye ederim.Bölüm sonu Alpa'nın Zoro'ya çekeceği tarife. Çeviriye göre tam tersi de olabilir.
Harbiden reise de keşke bir özen gösterse.Dragon'a bile bu kadar özenmedi. Yamuk yumuk çiziyor reyizi.
Ben bu filmi izlediğimde forumdaki üyelerin yarısı daha doğmamıştı la. Bunun bir de kardeşi vardır Kung fu Hustle diye. Muazzam filmler.Gelmiş geçmiş en iyi efsane ilk 5 asya yapımından biri.Muhakkak izlemenizi tavsiye ederim.
Kendisinin yerine koyuyordu yanlışım yoksa. Luffy'i de çocuğu gibi gördüğünü söylemişti.Odanın şu adama ayrı bir özen gösterdiği bu panelden bile anlıyoruz.