İlginç.Böyle demesine rağmen karaktere şuana kadar bir dövüş çözmemesi ilginç.Kendisinin yerine koyuyordu yanlışım yoksa. Luffy'i de çocuğu gibi gördüğünü söylemişti.
İlginç.Böyle demesine rağmen karaktere şuana kadar bir dövüş çözmemesi ilginç.Kendisinin yerine koyuyordu yanlışım yoksa. Luffy'i de çocuğu gibi gördüğünü söylemişti.
Ben Law'ın yeteneğini çok beğeniyorum. Uzun süre görmemek olmaz. Kid için bu dediğini kabul edebilirim ama Law'ı sürekli görmek isterim. Herifin meyvesi çok havalı. Tayfayla uyumu da çok iyi.Aman Oda yazdıysa bozsun be İtachi. Bırak adam ve tayfası kendi yolunda ilerlesin. Kendi başarılarına imza atmaya devam etsin. Teach istediği şamarı atsın yine bırakmaz tayfasını. Luffy'den uzak kendi yolumuzda çok daha iyi olacağız. Son savaş için bir araya gelecek olmak yeterli.
Nasıl dövüştüreceğini bilmiyormuş. Öyle bir aciklama gelmişti. Şimdi bulmuştur tabii.İlginç.Böyle demesine rağmen karaktere şuana kadar bir dövüş çözmemesi ilginç.
O filmde çok iyidir.Bu ikisini kaç kez izlediğimi hatırlamıyorum bile.Ben bu filmi izlediğimde forumdaki üyelerin yarısı daha doğmamıştı la. Bunun bir de kardeşi vardır Kung fu Hustle diye. Muazzam filmler.
Zoro'ya bir kişisel gelişim videosu şart oldu.
Gücünü bile daha tam olarak kafasında kurduğunu bile sanmıyorum.Nasıl dövüştüreceğini bilmiyormuş. Öyle bir aciklama gelmişti.
İlginç.Böyle demesine rağmen karaktere şuana kadar bir dövüş çözmemesi ilginç.
Çizecek kapasite yoktur malda diyecektim kendi söylemiş.Nasıl dövüştüreceğini bilmiyormuş. Öyle bir aciklama gelmişti. Şimdi bulmuştur tabii.
Eski Asya filmleri bambaşka. Şimdi herkes entel gibi kore sineması diyor...Ben bu filmi izlediğimde forumdaki üyelerin yarısı daha doğmamıştı la. Bunun bir de kardeşi vardır Kung fu Hustle diye. Muazzam filmler.
Ben de bayılıyorum. Fanıyım zaten haha. :d Haklısın. Ekranda sürekli görmek için bir ara tayfaya katılması yönünde analizler yapıyordum. Eski mesajlarım duruyordur hala sitede. Ama bencillikmiş bu isteğim. Karakterin kendi iyiliği içinde ayrı bir şekilde başarılara imza atması imajı için uygun olacak. Şahsen Luffy'nin gazetede Law'ın başarısını okuyup sevindiğini görmeyi çok isterim. Umarım böyle sahne gelir.Ben Law'ın yeteneğini çok beğeniyorum. Uzun süre görmemek olmaz. Kid için bu dediğini kabul edebilirim ama Law'ı sürekli görmek isterim. Herifin meyvesi çok havalı. Tayfayla uyumu da çok iyi.