Bu da mı yanlış çeviri kardeşimEğer çeviri yanlışsa @Alpamis @II. Invictus @Montana @Dattebayo..!
Çeviri doğruysa @Mr.Bushido @Roronoa Zoro ve ben
Bu da mı yanlış çeviri kardeşimEğer çeviri yanlışsa @Alpamis @II. Invictus @Montana @Dattebayo..!
Çeviri doğruysa @Mr.Bushido @Roronoa Zoro ve ben
Zoro kuralları 4:Zoro mantıklı hareket etti diye lucciden çekindi oldu. Adam kaidoya kinge dalmış lucci kim.
Kardeşim bu çizim yanlış... bir sonra ki cilt de Oda duzelticek bu cizimi skskskskksBu da mı yanlış çeviri kardeşim
Luffy'ye şaşırır bir ifadesi var. Dediğiniz gibi korkudan mı yoksa başka bir şey mi bir bakalım diyorum sadece.Bu da mı yanlış çeviri kardeşim
Külodunu kontrol edin. O doğruyu söyleyecektir.Luffy'ye şaşırır bir ifadesi var. Dediğiniz gibi korkudan mı yoksa başka bir şey mi bir bakalım diyorum sadece.
Çok meraklıysan sen et o kadar da fanı değilim.Külodunu kontrol edin. O doğruyu söyleyecektir.
Baloncuk bile terlemiş la baloncuğun terlediğini ilk defa gördüm @Dattebayo..! @II. Invictus @Mihawk @AlpamisLuffy'ye şaşırır bir ifadesi var. Dediğiniz gibi korkudan mı yoksa başka bir şey mi bir bakalım diyorum sadece.
Luffy adamı böyle terletir.Baloncuk bile terlemiş la baloncuğun terlediğini ilk defa gördüm @Dattebayo..! @II. Invictus @Mihawk @Alpamis