Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok artık o kadar da güçsüz biri değil Kid. Beckmann seviyesindedir şu an herhalde. Ha Beckmann i amiral gücünde çizerse o seviye de değildir henüz. Ama genç nesile saygı duyuyor Shanks. Onuruyla da oynamaz. Luffy hakkında birşey dese oturup içebilirler bile. Kid aklın varsa Luffy'den konu açarsın :ehe:
Şaka bir yana ben de ciddi bir dövüş beklemiyorum kid kolay kolay harcanmaz. Aslına bakarsan ortada bir vs olursa, law vs kara sakal dövüşünden çok daha ilgi çekici benim için
 
kid için shanks ile vs attı diyorlardı bir ara , yüzünü görmemiş demek ozaman , ah bu kid fanları...

neyse şimdi diğer kolu da kaybedince robocop olur kid.
 
Son savaşta Luffy'nin yanında olmaları iyi olurdu. Düşünsene son savaşta ilk Marinford'daki savaştaki gibi binlerce gemi gelse. Yeni Marinford'u kuşatma altına alsalar dört bir yanından. En önde beş gemi, ortada Hasır Şapka Korsanları, sağ yanında Kalp Korsanları, Kızıl Saç Korsanları, sol yanında Kid Korsanları, Karasakal Korsanları, onların arkasında Tank Korsanları, Hawkins Korsanları, On Air Korsanları, Bonney Korsanları, Drake Korsanları, Uruoge Korsanları ve Hasır Şapka Filosu.

Diğer yandan bir araya gelmiş MADS ekibi Germa 66 gemileriyle içlerinde Pacifista'lar, Seraphim'ler de var. Yanlarında da Big Mom Korsanları, Canavar Korsanları, Ryogu Krallığından balık adamlar ve Güneş Korsanları.

Hasır Şapka Korsanları'nın yanlarında Momonosuke ve Wano Samurayları da var.

Tam olarak şöyle bir şey bekliyorum.


İyide kime karşı? Düşman kim belli değil gücü ne belli değil bu kalabalık savaşta hangisini çizecek bu Oda denen gevşek.Herif sadece o kalabalık savaşı 5 senede çizemez.Daha yeni wanodan çıktılar yok law yok kid neyin misyonunu yüklüyorsun bunlara şimdi eğer ellerindeki poneları kaybedeceklerse ne diye aldırttın yok karasakal ve shanks kaybedecekse zaten seriyi takip etmeye gerek bile yok demektir.Her iki türlüde bu gereksiz bir hikaye oluyor.Adamlara pone veriyorsun daha 2 sayı sonra ellerindekileri kaybediyorlar yada 1v1 de karasakal ve shanksi yeniyorlar saçmalık.
 
Yalnız şu an Shanks Kidi gayet ciddiye alıyor . Wanodaki durumdan haberdar ve bu adaya zarar gelsin istemiyorum demesi de Kidin öyle kolay lokma bir rakip olmadığına işaret .

kid ve Law şu an tüm dünyanın gözünde Bigmomu yok eden kişiler olarak geçiyor.
 
Olayı bayağı şişirmişsiniz ne Luffy'nin ne de Zoro'nun yanlarında Lucci ve Kaku olmadan da Seraphim'leri dövememesi gibi bir durum söz konusu değil. Sırf bir birliktelik çizmek adına böyle bir kare tasarlamış. Bunu yaptığı tekniklerde de görüyoruz. Luffy G5 kullanmıyor, Zoro kılıçlara Haoshoku basmamış, Lucci ve Kaku ise uyanış formunda değil.
Bundan şüphesi olan yoktur zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık