Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Art niyetle alakası yok. Gözüken bu.

Kid o haliyle gidip pone çalıyor Big Mom'dan. Luffy baskın yapıyor Katakuri'yi zor yendiği haliyle tayfası olmadan pone çalıyor. Bu adam ne diye şimdi yol poneleri bıraksın ve teslim olsun diyor Kid'e. Façası yememiş işte belli. Kid ve Law kolay lokma olduğundan şimdi işine geliyor. Teach gibi o da Wano sonrası bir rotada beklemiş. Çok kasmaya gerek yok.
Abi işine gelen nokta zaten tam olarak bu. Kolay lokma beklemiş diyorsun. Herif Goroseilere kadar gidebilen bir kişi. Serideki yaşayanlar arasında Dragon- Shanks ikisi kilit isimler. Senin gördüğün totosu yememiş dalmamış. Benim gördüğüm de zamanını beklemiş. Kehanet var kehanet. 20 yıl sonra oluyor herşey bu seride. Oden günlüğüne yazmış. Shanks bu tayfadan geliyor. Kehaneti, Rafteli olacakları Nikayı belli ki biliyor. Nika uyandı bu adam içki masasında Beckmann'e '' haydi gidiyoruz, Rafteli bulmaya'' demedi mi ? Belli yani zamanının , Nika'nın gelmesini beklediği. Herif WB'ye bile kolumu bahse yatırdım diyor. Luffy'yi bekliyor bu adam. Amacı verip yola çıkartması da bu sebepten. Lastik meyvesini çalması bu yüzden. Herşey ortada ama siz gidin totosu yemedi diyin. Siz bilirsiniz .

Sırf bu sebeplerden dolayı seriye devam etmesi gereken bir karakter kendisi. Herşey bu karakter ve planlarıyla başladı. Shanks'ın arka planda yaptıklarını izliyoruz zaten. Luffy'yi Nika'yı uyandıran yegane kişidir Shanks. Meyveyi çalıp,Luffy ye amaç veren, Marineford'da onu kurtaran. Belli ki son savaşta da en büyük destekçilerinden biri olacak kişi. Elbaf dory ve brogy yi alıp savaşa gider bu herif Luffy için.
 
Son düzenleme:
Bence Shanks Luffy ile karşılanmadan önce belli bir güce ulaşana kadar poneglyph elde edemeyeceğini biliyordu. Luffy ile karşılaştıktan sonra da yonko olduğu halde onu beklediği için ihtiyaç duymadı. Şu anda hareketlenme sebebi de aynı Mihawk gibi onu denemek olabilir. Kendisini geçip geçemeyeceğini merak ediyordur. Sonuçta yeni çağa Luffy üzerine bahis oynadı bu adam. Garibim Kid ise Shanks'a servis yapan garson durumuna düştü.
Beckman'e OP kovaladığını söyledi ya açık açık. Kaido ya da Big Mom'dan almaya maçası yememiş.
 
Kidd'in yanında hawkins olsaydı harakiri yapardı. Yani Kidd'in yenme ihtimali %0. Adam bile bile yenilmeye gidiyor. Hani Shanksi bir şekilde tüm tayfanla beraber nötrledin, diğer elemanlara ne yapacan ? Sen daha BM ile teke tek savaşamadın, Shanks gibi hakisi ile Amiral kaçıran adamla mı teke tek savaşacaksın :d Bir de bu çapsız daha hakili bir saldırı yapmamışken bir de haki master ile savaşacak ve kazanacak. Crocodile'ın farklı bir versiyonu bu Kidd. Herkese atar gider yapıyor ama tek yaptığı hurdalardan devase kol oluşturup vurmak. Umarım Shanks bu çolağa acımaz da işini bitirir. Üstüne de hurdalardan mezar yapsın.
 
Olayı bayağı şişirmişsiniz ne Luffy'nin ne de Zoro'nun yanlarında Lucci ve Kaku olmadan da Seraphim'leri dövememesi gibi bir durum söz konusu değil. Sırf bir birliktelik çizmek adına böyle bir kare tasarlamış. Bunu yaptığı tekniklerde de görüyoruz. Luffy G5 kullanmıyor, Zoro kılıçlara Haoshoku basmamış, Lucci ve Kaku ise uyanış formunda değil.
 
Abi işine gelen nokta zaten tam olarak bu. Kolay lokma beklemiş diyorsun. Herif Goroseilere kadar gidebilen bir kişi. Serideki yaşayanlar arasında Dragon- Shanks ikisi kilit isimler. Senin gördüğün totosu yememiş dalmamış. Benim gördüğüm de zamanını beklemiş. Kehanet var abi kehanet. 20 yıl sonra oluyor herşey bu seride. Oden günlüğüne yazmış. Shanks bu tayfadan geliyor. Kehaneti, Rafteli olacakları Nikayı belli ki biliyor. Nika uyandı bu adam içki masasında Beckmann'e '' haydi gidiyoruz, Rafteli bulmaya'' demedi mi ? Belli yani zamanının , Nika'nın gelmesini beklediği. Herifin gözüktüğü bölümde zaten kolumu bahse yatırdım diyor. Luffy'yi bekliyor bu adam. Amacı verip yola çıkartması da bu sebepten. Lastik meyvesini çalması bu yüzden. Herşey ortada ama siz gidin totosu yemedi diyin. Siz bilirsiniz .
Nika mesih falan mı ? Nika-tapar falan mı Shanks. Yok onu bekliyormuş falan. Yol poneleri kaç zamandır orada. Bizim yeni nesil güçlenince ve bunların varlığını öğrenince peşlerine düştü hemen. One Piece almanın artık vakti gelmedi mi diyor. Yani almak için doğru zamanı bekliyormuş senin dediğin gibi ama doğru zaman Kaido ve Big Mom'ın düşmesiymiş.

Roger o zaman gitmiş Big Mom'dan gizlice almış yol ponesini. Almak isteyen bir şekilde kalıyor. Kehanet falanda beklememiş. Nika falanda beklememiş. Roger gitmiş yol ponelerini almış ve paşalar gibi One Piece'i bulmuş. Shanks daha çocukken Buggy'e gidip kendimiz göreceğiz orayı diyor. Nika falan hikaye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık