Savaşta Shanks saflarına geçiceksin diye yorumladım.Shanks'i seviyorum yahu bıraktığım yok. @Skywalker bize Shanksçilik yaptırmıyor usta...
Savaşta Shanks saflarına geçiceksin diye yorumladım.Shanks'i seviyorum yahu bıraktığım yok. @Skywalker bize Shanksçilik yaptırmıyor usta...
Oda’yı yaralamak bize nasip olacak, Teach yaralı adamı yenecek. Bırak da yol yapalım usta.Şimdiden yapıma başlamışsınız
Hurdacı sinek avlıyor , Shanks full çekmiş usta.Bunların arasındaki rekabeti küçümsememek gerek. Hurdacı önde gibi geldi
içerisi full çekiyor bre cahil, rezerve tüm masalar sen giremen.Hurdacı sinek avlıyor , Shanks full çekmiş usta.
Law ve Kidd'in Yonko tayfasına dalması büyük saçmalık. Kidd'in yanında 1 kişi var. Law ise yalnız. Bu ikiliden biri desteksiz galip çıkarsa şu ana kadarki en saçma vs olur.Kid fanları: Kid yenildi ama ezilmedi
Diyecekler.
İçi doludur. Hurdacı işini biliyor ne öyle tahtadan mı yapacaktıHurdacı sinek avlıyor , Shanks full çekmiş usta.
Salaş yerlerin tadı farklı olur usta ,bilen bilir .İçi doludur. Hurdacı işini biliyor ne öyle tahtadan mı yapacaktı