Karizmatik bir yeniliş lütfedersin artık.Karasakal genellikle shanks'a estetik yönden katkı sağlıyor indirmekten ziyade estetik operasyon yapıyor çizik atmalar felan karizmasına karizma katmalar gibi...
Karizmatik bir yeniliş lütfedersin artık.Karasakal genellikle shanks'a estetik yönden katkı sağlıyor indirmekten ziyade estetik operasyon yapıyor çizik atmalar felan karizmasına karizma katmalar gibi...
Gözü felan çizmek artık demode oldu şu zamanların modası kulak üstüne çizik atmak onu da bir daha'ki karşılaşmaya saklıyordu karasakal.Karizmatik bir yeniliş lütfedersin artık.
Galip çıkacaklarını iddia edebilen kid yada Law fanı var mı ki ?Law ve Kidd'in Yonko tayfasına dalması büyük saçmalık. Kidd'in yanında 1 kişi var. Law ise yalnız. Bu ikiliden biri desteksiz galip çıkarsa şu ana kadarki en saçma vs olur.
Yoktur büyük ihtimal ama olayların bu noktaya gelmesi tuhaf. Oda bu işin içinden kolay kolay çıkamaz. Ne yapsa batıracak.Galip çıkacaklarını iddia edebilen kid yada Law fanı var mı ki ?
Böyle yapacaksa en azından Bigmom'a karşı varlık göstermeleri gerekiyordu. Kısa süreli olsa bile Luffy'nin Kaido ile kral hakili kapışmalarına benzer bir kapışmayı hem Kid, hem Law için çizebilirdi.Yoktur büyük ihtimal ama olayların bu noktaya gelmesi tuhaf. Oda bu işin içinden kolay kolay çıkamaz. Ne yapsa batıracak.
Law fanı değilim ama Karasakal hiç umut vaat etmiyor.Şöyle ettim böyle yaptım tek başıma 10 kişi indirdim diyen kolpaçino mahalle abisi=KarasakalGalip çıkacaklarını iddia edebilen kid yada Law fanı var mı ki ?
10 meyvesi olsa ne yazar, adamın rakibi hem tanrı hem ana karakter. Tiç akıllı adam, Lufi ile ortak olup hükümeti devirir.Karasakal'ın şuanda rakibi yok.Biri karanlık meyvesi diğeri de deprem meyvesi olmak üzere türlerinin en güçlü 2 meyvesi adamda.Tayfasını saymıyorum bile.
Daha bu adamın 2 meyvesinin de uyanışı olacak! Düşünün karanlık meyvesinin ve deprem meyvesinin her ikisinin de uyandığını...Bu adam kim,nasıl yenecek?
Bütün güçlü karakterlerden tokadı yermiş gibi duruyor. Hala daha o beklenilen aşırı güçlü son düşman / düşmanlardan biri izlenimini veremedi. Law zıplayıp zıplayıp sapladı bunaKarasakal'ın şuanda rakibi yok.Biri karanlık meyvesi diğeri de deprem meyvesi olmak üzere türlerinin en güçlü 2 meyvesi adamda.Tayfasını saymıyorum bile.
Daha bu adamın 2 meyvesinin de uyanışı olacak! Düşünün karanlık meyvesinin ve deprem meyvesinin her ikisinin de uyandığını...Bu adam kim,nasıl yenecek?