shanks'ta balıkçı tipi var zaten. Cidden bir an hayal edince elinde ağ tekneyle balığa gitmişSalaş yerlerin tadı farklı olur usta ,bilen bilir .
shanks'ta balıkçı tipi var zaten. Cidden bir an hayal edince elinde ağ tekneyle balığa gitmişSalaş yerlerin tadı farklı olur usta ,bilen bilir .
Lehe çevirme durumu olabilir aslında. Oda tabi yapmaz ama Law'ın işi kolay olabilirdi. Misal bir senaryoya göre Burgess, Doc, Augur'un kalbini alıp geri çekilmesi konusunda tehdit edebilirdi. Teach'in tayfasına ne kadar değer verdiğini Amazon Lily'de gördük.Law ve Kidd'in Yonko tayfasına dalması büyük saçmalık. Kidd'in yanında 1 kişi var. Law ise yalnız. Bu ikiliden biri desteksiz galip çıkarsa şu ana kadarki en saçma vs olur.
Böyle bir senaryo benim açımdan sorun değil. Seri sona yaklaşıyor ama. Ya novalar ya da Yonkolar düşmeli artık. Oda sanki tayfa dövüşü var gibi işliyor oraları da. Law tarafı yine daha mantıklı. Garp da dahil olacak. Shanks vs Kidd'in hiçbir mantığı yok. Zaten Shanks daha güçlü karşı taraftan, yetmiyor hala destek alıyor. Garp gibi birileri gelmezse büyük saçmalıklar göreceğiz.Lehe çevirme durumu olabilir aslında. Oda tabi yapmaz ama Law'ın işi kolay olabilirdi. Misal bir senaryoya göre Burgess, Doc, Augur'un kalbini alıp geri çekilmesi konusunda tehdit edebilirdi. Teach'in tayfasına ne kadar değer verdiğini Amazon Lily'de gördük.
Kendin böyle diyorsun sonra biri Teach hakkında kötü bir şey dediğinde yükseliyorsun.Teach, birilerini indiriyormuş hani nerde onda o yürek.
Bende böyle bir değişiğim zamanla alışırsınız diye umuyorum.Absolomu dahi shiryu öldürmüştür karasakal'ın öldürdüğü bir kişi dahi yok genellikle topuklamak üzerine geliştirmiş kendisini.Kendin böyle diyorsun sonra biri Teach hakkında kötü bir şey dediğinde yükseliyorsun.
Op yolunda Luffy'nin rakiplerini eleme çalışması olarak yorumluyorum. Kid içinde gönderir birini. Poneleri elden eden Karasakal-Shanks arasında da dövüş olur muhtemelen bunu da Karasakal alır. Luffy, Op yolunda önünü tıkayan kalmış tek kişi Karasakalı da indirerek hedefe gidişatını temizler.Böyle bir senaryo benim açımdan sorun değil. Seri sona yaklaşıyor ama. Ya novalar ya da Yonkolar düşmeli artık. Oda sanki tayfa dövüşü var gibi işliyor oraları da. Law tarafı yine daha mantıklı. Garp da dahil olacak. Shanks vs Kidd'in hiçbir mantığı yok. Zaten Shanks daha güçlü karşı taraftan, yetmiyor hala destek alıyor. Garp gibi birileri gelmezse büyük saçmalıklar göreceğiz.
Karasakal genellikle shanks'a estetik yönden katkı sağlıyor indirmekten ziyade estetik operasyon yapıyor çizik atmalar felan karizmasına karizma katmalar gibi...Op yolunda Luffy'nin rakiplerini eleme çalışması olarak yorumluyorum. Kid içinde gönderir birini. Poneleri elden eden Karasakal-Shanks arasında da dövüş olur muhtemelen bunu da Karasakal alır. Luffy, Op yolunda önünü tıkayan kalmış tek kişi Karasakalı da indirerek hedefe gidişatını temizler.
Devler doğum günü kutlamaya gidiyormuş... Pastanın mumu Kid olacak.Bu oda cidden hasta gelecek bölüm shanks'ın doğum gününde cıkıyor.