Shanks hurda yığını içinde can verince benWB, Kaido ve BM'nin sonu magmadan oldu. Bakalım Oda ne yapıp ne edip Shanks'ı magmada nasıl öldürecek?
Shanks hurda yığını içinde can verince benWB, Kaido ve BM'nin sonu magmadan oldu. Bakalım Oda ne yapıp ne edip Shanks'ı magmada nasıl öldürecek?
Esinlendiği korsandan zaten baştan dezavantajlı değil miydi? :ddShanks’ı kendi gibi gördüğünü söyledi zaten.Kid, Oda’nın çizdiği seride Oda ile dezavantajlı durumda kapışıyor.
İki yıllık tinerci lobisine oynayıp 14 yıllık shankçılığı bir kenara bırakırken benShanks hurda yığını içinde can verince ben
Shanks'i seviyorum yahu bıraktığım yok. @Skywalker bize Shanksçilik yaptırmıyor usta...İki yıllık tinerci lobisine oynayıp 14 yıllık shankçılığı bir kenara bırakırken ben
Şimdiden yapıma başlanmışShanks’ı kendi gibi gördüğünü söyledi zaten.Kid, Oda’nın çizdiği seride Oda ile dezavantajlı durumda kapışıyor.
Bıraktım al senin olsun reis ayıp ediyorsun.Shanks'i seviyorum yahu bıraktığım yok. @Skywalker bize Shanksçilik yaptırmıyor usta...
Has yonkocu 61sizin maşallahı var nazar değmesinShanks'i seviyorum yahu bıraktığım yok. @Skywalker bize Shanksçilik yaptırmıyor usta...
Benim aldığım duyumlara göre Sakazuki sinirlenince Wano'daki Fuji dağı patlamış. Dolaylı yoldan da olsa 2 Yonko almış reis.O Magma'yı karşılayan bizim ki değil mi? Elbaf'ın dağlarına yollamıştır alttan alttan magma.
Mihawk mı bu?Shanks hurda yığını içinde can verince ben
Usta ille de Shanks diyor başka bir şey demiyor.Shanks'i kimseye koklatmıyor...Has yonkocu 61sizin maşallahı var nazar değmesin
Hak yolunda yürüyor diye yorumladımUsta ille de Shanks diyor başka bir şey demiyor.Shanks'i kimseye koklatmıyor...