Doğum gününde rezil olmasın diye filosu daha güçlü tayfasıyla evinde devlerin yardımını aldı. Kid'in bu büyüklük şaka mı ?
Doğum gününde rezil olmasın diye filosu daha güçlü tayfasıyla evinde devlerin yardımını aldı. Kid'in bu büyüklük şaka mı ?
Bunu bir tek ben çözdüm sanıyordum, ifşalandıkZoro korkunca kaybolmuş numarası yapıyor ya. Sonra mevzu bitene kadar anlamazdan geliyor falan.
Shanks'ı çok seviyor, kendi çizdiği karaktere halleniyor sapık herif.Oda hurdacıdan gerçekten tiksiniyor sanırım
Shanks'ı 4k çiziyor geri kalanlar 480p. Zoro bile 2k'dan ötesini görmediShanks'ı çok seviyor, kendi çizdiği karaktere halleniyor sapık herif.
Shanks’ı kendi gibi gördüğünü söyledi zaten.Kid, Oda’nın çizdiği seride Oda ile dezavantajlı durumda kapışıyor.Shanks'ı çok seviyor, kendi çizdiği karaktere halleniyor sapık herif.
Çizim farkı BB ile DS 2 kadar.Shanks'ı 4k çiziyor geri kalanlar 480p. Zoro bile 2k'dan ötesini görmedi
O Magma'yı karşılayan bizim ki değil mi? Elbaf'ın dağlarına yollamıştır alttan alttan magma.WB, Kaido ve BM'nin sonu magmadan oldu. Bakalım Oda ne yapıp ne edip Shanks'ı magmada nasıl öldürecek?