Niji'ye bak, küçük kardeşi için üzülmüş. Aynen ya insan değiller.klonlarda ağlar
Niji'ye bak, küçük kardeşi için üzülmüş. Aynen ya insan değiller.klonlarda ağlar
Yok banane@Skywalker seraphimler de bu Judge klonları ile aynı mantıkla üretiliyor. Adamlar açık açık insan üretiyoruz diyor, 5 senede 20 yaşına getiriyorlar. Adamlar konuşabiliyorlar, duygulanıp ağlıyorlar sen yok banane deyip duruyorsun.
Onları anadan doğma diye kabul etmiyor, germa ordusunun gözüktüğü sahneleri attım. Onlara insan değil diyor malum. Adamlar konuşup kendi arasında sohbet ediyor ama @Skywalker usta insan değil diyor. Ama Stussy insan. Niye? Tipi güzel.Niji'ye bak, küçük kardeşi için üzülmüş. Aynen ya insan değiller.
Germa'nın klonladığı elemanlar modifiye edilmişti. Emir neyse onu yapıyorlar, tam insan denemez.Onları anadan doğma diye kabul etmiyor, germa ordusunun gözüktüğü sahneleri attım. Onlara insan değil diyor malum. Adamlar konuşup kendi arasında sohbet ediyor ama @Skywalker usta insan değil diyor. Ama Stussy insan. Niye? Tipi güzel.
Konuştukları, duygulandıkları sahneler var. Klonlanmışlar ve nereden geldiklerini bilmiyorlar, Sanji’nin kardeşi anlattı bunları. Yani bir nevi bunlardan da gerçeği saklamışlar. Adam insanlar üretilebilir deyip bu klon işini anlatıyor. İnsan yani.Germa'nın klonladığı elemanlar modifiye edilmişti. Emir neyse onu yapıyorlar, tam insan denemez.
İradeleri kısıtlandığı için tam anlamıyla insan denilemez diyorum. Yoksa güler, ağlar, konuşur bunlar normal. Sanji'nin farkı da bu zaten, reisin iradesi sağlam.Konuştukları, duygulandıkları sahneler var. Klonlanmışlar ve nereden geldiklerini bilmiyorlar, Sanji’nin kardeşi anlattı bunları. Yani bir nevi bunlardan da gerçeği saklamışlar. Adam insanlar üretilebilir deyip bu klon işini anlatıyor. İnsan yani.
bu sahnede saçma o kadar harcayacak adamın varsa ha bire klon s**ç*yorsan topla zibilyon tane ordu hükmet abi burdada bi tutarsızlık var bu kadar materyal hangi parayla topluyorsun senGerma'nın klonladığı elemanlar modifiye edilmişti. Emir neyse onu yapıyorlar, tam insan denemez.
Judge : İnsan ürettikİradeleri kısıtlandığı için tam anlamıyla insan denilemez diyorum. Yoksa güler, ağlar, konuşur bunlar normal. Sanji'nin farkı da bu zaten, reisin iradesi sağlam.
İradesi olan özgür insan diyorum ama neyse.Judge : İnsan ürettik
Feitan : İnsan diyemeyiz abi