Sahte spoilerın hava kaçırıp patlamasıyla yine bir klasiğe şahit oluyoruzAnlatamadık usta @Millennium Wizard inadı var adamda
Sahte spoilerın hava kaçırıp patlamasıyla yine bir klasiğe şahit oluyoruzAnlatamadık usta @Millennium Wizard inadı var adamda
Stussy = amiral ?Sahte spoilerın hava kaçırıp patlamasıyla yine bir klasiğe şahit oluyoruzHaftalardır buna çok alıştık ne olacak bu durum bilmiyorum çünkü alışmış kudurmuştan beterdir.
Bir beden küçüldüm küçümsendim hemen
Olabilir Stussy amiralleri kendine aşık edip alabilir.Stussy = amiral ?
Ama Lucci'yi aşık edip alamaz.Olabilir Stussy amiralleri kendine aşık edip alabilir.
Kaybettim sanarım biricik evladımıBir beden küçüldüm küçümsendim hemen
Benden bir beden daha çıkmış eskiden
Ayıboğan evlat verdim bir korsana
Ama tek o değil bedenimden çıkan gen
-Bakkin
Bunlar hasarlı mı klonlanıyor? İtaat etmeye programlanmış canlı organizmayı amma savundun ya. Doğumla yapım aynı mı? Ağlayan robot var sana göre insandır o da.Bir insan doğuştan beyin hasarlı doğsa size göre insan olmuyor mu mantığınızı çözemedim.
Bunlar hasarlı mı klonlanıyor? İtaat etmeye programlanmış canlı organizmayı amma savundun ya. Doğumla yapım aynı mı? Ağlayan robot var sana göre insandır o da.
Bunlar insandır...Bunlar hasarlı mı klonlanıyor? İtaat etmeye programlanmış canlı organizmayı amma savundun ya. Doğumla yapım aynı mı? Ağlayan robot var sana göre insandır o da.