Biz konuşsa idik siz burada konusamazdınız.Noldu bu Nikacılar haala konuşuyor mu?
Biz konuşsa idik siz burada konusamazdınız.Noldu bu Nikacılar haala konuşuyor mu?
Konuşsa idik değil, konuşamıyoruz.Biz konuşsa idik siz burada konusamazdınız.
Vallahi sabah buradaydık sesiniz çıkmıyordu pek. Biz burada olmadığımız sıra geliyonuz laf yapıyonuz.Konuşsa idik değil, konuşamıyoruz.
Seraphimlerde aynı mantık. Dedim sana onlar da klon olarak geçiyor wiki'ye bakabilirsin. Sana Judge'in klonları örnek verdim onları da saymadın insandan. Ortada görüldüğü uzere ne iftira var ne bişey. Gücenme bu kadar1.si her klon için aynı şeyi ifade etmedim.
2.si mevzunun öznesi seraphimlerdi sen nerelere yaydın.
3.sü burada davranışları kumanda edilen, düşünceleri tasarım gereği kısıtlanan bir canlıdan bahsedilmemiş.
4.sü caps konusuna son attığım karikatürü şakasına atmıştım meğer gerçekmiş.
İşimiz gücümüz var, oldu olacak nöbet tutalım.Vallahi sabah buradaydık sesiniz çıkmıyordu pek. Biz burada olmadığımız sıra geliyonuz laf yapıyonuz.
Biz de mi nöbet tutalım?İşimiz gücümüz var, oldu olacak nöbet tutalım.
Tabuta son çivi çakıldı.Wiki'de yazan bilgi@SkywalkerBy duplicating a subject's Lineage Factor, it is possible to create a living duplicate of the specific organism. The clone's body will be completely identical to that of the original, but the clone will have a soul of their own as well as volition and responsibility over their own actions.
Gördüğün üzere klonun hem kendi iradesi hem de ruhu varmış. Sen sen ol bir daha bilmediğin konularda ahkam kesme.
Wiki'de seraphimler klon ve insan mı yazıyor başkası için yaşayan ve ölen, kumanda edilen bir canlıya insan mı diyeyim? Ki gerçek bile değiller. Durup dururken sana atmak için bir şeyler arardım gücenseydimSeraphimlerde aynı mantık. Dedim sana onlar da klon olarak geçiyor wiki'ye bakabilirsin. Sana Judge'in klonları örnek verdim onları da saymadın insandan. Ortada görüldüğü uzere ne iftira var ne bişey. Gücenme bu kadar
Seraphimleri insan saymadığım için mevzuyu dallandırıp budaklandırdı Montana. Bu arada Germa askerleri Vinsmoke'ları sevdiğinden değil öyle tasarlandıkları için mecburen seviyor ve itaat ediyor.Yaw siz kaç sayfa klonun ne olduğunu mu tartıştınız gerçekten....
Benim DNA' mı alıp benden aynı bir tane daha yapıyorlar. Ama bu ruhu olmadığı anlamına gelmez. Adamlar sadece doğuşundan itibaren beyinleri yıkanıyor. Vinsmokelari tanrı gibi görüyorlar. O yüzden dediklerini yapmaları normal.