Bir insan doğuştan beyin hasarlı doğsa size göre insan olmuyor mu mantığınızı çözemedim.İradesi olan özgür insan diyorum ama neyse.
Bir insan doğuştan beyin hasarlı doğsa size göre insan olmuyor mu mantığınızı çözemedim.İradesi olan özgür insan diyorum ama neyse.
Lucci: hasır şapkayı yonkou olarak görmüyorum.Konuştukları, duygulandıkları sahneler var. Klonlanmışlar ve nereden geldiklerini bilmiyorlar, Sanji’nin kardeşi anlattı bunları. Yani bir nevi bunlardan da gerçeği saklamışlar. Adam insanlar üretilebilir deyip bu klon işini anlatıyor. İnsan yani.
Hangi beyin hasarlı insan komutla çalışıyor? Bu nasıl mantık arkadaş.Bir insan doğuştan beyin hasarlı doğsa size göre insan olmuyor mu mantığınızı çözemedim.
İradeden bahsediyorsun, bir insan zeka yaşı geriyse kolayca manipüle edilebilir misal. Şimdi bu adamların beyniyle oynandıysa insan olmaktan bir şey kaybetmezler. Mevzuyu da bilmiyoruz, kendi hür iradeleri ile bile koruyor olabilirler Vinsmoke’ları. Fedai oluyor belki bile isteye. Her ne olursa olsun bunların beyni var ve beyinlerini kullanabiliyorlar. Konuşuyorlar, alet edevat kullanıyorlar. İnsanlar işte hacı, ruh yoktur bunlarda diyin bari savunduğunuz şeyin bir mantığı olsun.Hangi beyin hasarlı insan komutla çalışıyor? Bu nasıl mantık arkadaş.
Ee Mr. Buckingam Stussy yazılmış. Erkeği kadın olarak mı klonlamışlar ? Karıştı iyice.Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama..
Stussy Rocks üyesinin klonuysa Sanji'nin düğününe geldiğinde Big Mom niye benzerliği çakmadı?
Yaşadığımız hayatta bunlardan milyonlarca var.Mangada olmasımı garibine gitti.Hangi beyin hasarlı insan komutla çalışıyor? Bu nasıl mantık arkadaş.
Noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakılmalı ve soru edatı ayrı yazılmalı.Yaşadığımız hayatta bunlardan milyonlarca var.Mangada olmasımı garibine gitti.