Montana algı yapıyor. İrade konusu Seraphim için geçti o genele yayıyor.
Şu kadın’ın ne demek iradesi yok bu kadın serinin en iyi düşünen 10 kişisi arasında yer alır.
Bu abla tayfaya girer bizim tayfa ihanetçileri sever.
Montana algı yapıyor. İrade konusu Seraphim için geçti o genele yayıyor.
Şu kadın’ın ne demek iradesi yok bu kadın serinin en iyi düşünen 10 kişisi arasında yer alır.
Bu abla tayfaya girer bizim tayfa ihanetçileri sever.
Yav tartıştığımız yere git ben sayborg demişim onun üzerine tartışma dallanmış işte, klona falan gitmişiz. Uzatmaya gerek yok robot çıkarlarsa hatalıymışım derim biter mevzu boş diretmem merak etme.İnsan değil irade yok dedim. Franky de robot ama insan değil demedim hiç. (İnsan-Sayborg)
Duygu yok demedim. Hatta Vinsmoke kardeşlerde bir çok duygu olmamasına rağmen iradeden ötürü insan olduklarını ifade ettim.
O zaman ben pek araya girmiyim ve bence Seraphimlerin iradesi vardır.Montana algı yapıyor. İrade konusu Seraphim için geçti o genele yayıyor.
Henüz patlamalık bir mevzu yok. Ayrıca benim görüşüm sadece seri için değil genel görüşüm, onu da eklemiş olayım. Hem seri içi hem dünya görüşüm yani.Yav tartıştığımız yere git ben sayborg demişim onun üzerine tartışma dallanmış işte, klona falan gitmişiz. Uzatmaya gerek yok robot çıkarlarsa hatalıymışım derim biter mevzu boş diretmem merak etme.
Son 2 resimde nasıl aynı sahneleri yakaladın reis bu bir yetenek.Henüz patlamalık bir mevzu yok. Ayrıca benim görüşüm sadece seri için değil genel görüşüm, onu da eklemiş olayım. Hem seri içi hem dünya görüşüm yani.
Kumanda edilemez diye bir şey yok, Kuma kumanda edilebiliyor Sayborg’a dönüştürülmüş. Anlamadığın mevzu o. Seraphimler de hür kalacak ileride zaten mecbur patlayacan kaçarın yok. Hatalıymışım de geç daha az dalga geçerim ilerideHenüz patlamalık bir mevzu yok. Ayrıca benim görüşüm sadece seri için değil genel görüşüm, onu da eklemiş olayım. Hem seri içi hem dünya görüşüm yani.
Şayet Vegapunk ölüme yaklaşırsa son komut olarak WB gibi özgürsünüz der ve böylece irade sahibi olurlar.Kumanda edilemez diye bir şey yok, Kuma kumanda edilebiliyor Sayborg’a dönüştürülmüş. Anlamadığın mevzu o. Seraphimler de hür kalacak ileride zaten mecbur patlayacan kaçarın yok. Hatalıymışım de geç daha az dalga geçerim ileride
İradeleri var zaten, sayborg oldukları ve gen faktörü ile üretildikleri için beyinleri ile oynanmış. Kuma insan değil mi sayborg olup köle gibi kullanılıyor işte. Mevzu bundan ibaret.Şayet Vegapunk ölüme yaklaşırsa son komut olarak WB gibi özgürsünüz der ve böylece irade sahibi olurlar.
Evet var ama şuan emir falan verilebiliyor tam değiller yani.İradeleri var zaten, sayborg oldukları ve gen faktörü ile üretildikleri için beyinleri ile oynanmış. Kuma insan değil mi sayborg olup köle gibi kullanılıyor işte. Mevzu bundan ibaret.
seri aynısının kopyası 2 karakteri kaldıramaz veya okuyucu ilerde bunlar ortadan kalkar. Aynı ipte 2 cambaz olmaz.İradeleri var zaten, sayborg oldukları ve gen faktörü ile üretildikleri için beyinleri ile oynanmış. Kuma insan değil mi sayborg olup köle gibi kullanılıyor işte. Mevzu bundan ibaret.