Mu kıtası ve kadim uygarliklar tarihî öne piece tarihi ile paralel.İşin içinde Zoro var mı?
Mu kıtası ve kadim uygarliklar tarihî öne piece tarihi ile paralel.İşin içinde Zoro var mı?
WG'yi kazıklıyor o ya, Croco'nun maliyeti ne olacak, deniz kumundan yapmıştır, demirden de çaldıysa çabuk parçalanır, yine orjinalinden daha dayanıklıdır o ayrıÇok gizli kaynaktan ufak bir spoiler geldi...
S-Crocodile maliyeti 3 milyarmış.
Vegapunk en güçlü seraphimini olan S-Crocodile hemen kullanmak istemiyormuş.
Lucci Luffy'i yenmiş.
Vegapunk 3 milyar cukkalamış olarak yorumladım. Sezar karı kızla yiyordu paraları sence Vegapunk ne yapıyordur ?WG'yi kazıklıyor o ya, Croco'nun maliyeti ne olacak, deniz kumundan yapmıştır, demirden de çaldıysa çabuk parçalanır, yine orjinalinden daha dayanıklıdır o ayrı
WG'yi kazıklıyor o ya, Croco'nun maliyeti ne olacak, deniz kumundan yapmıştır, demirden de çaldıysa çabuk parçalanır, yine orjinalinden daha dayanıklıdır o ayrı
Dof fanları yine kudurmuş. Cidden çok büyük adam...Vegapunk 3 milyar cukkalamış olarak yorumladım. Sezar karı kızla yiyordu paraları sence Vegapunk ne yapıyordur ?
Çok uçuk olmuş tam Montana'nın adamından beklendiği gibi.Çok gizli kaynaktan ufak bir spoiler geldi...
S-Crocodile maliyeti 3 milyarmış.
Vegapunk en güçlü seraphimini olan S-Crocodile hemen kullanmak istemiyormuş.
Lucci Luffy'i yenmiş.
Sentomaru emir verirken hasır sapka dediği vakit Hankoksu Seraphim tepki veriyor. Ters bir şey yapacak çok belli zaten.Ne çok yapar oldular. Bari benzer bir şey çıksa, çok hoş olurdu.