şu an amiralleri yenecek sevideyse tayfa serinin çok tüketilecek bir şeyi kalmaz ki daha karşılarında kim durabilir? Luffy dışında amiral yenebilecek görmüyorum, Zoro baya zorlar onun dışında yok tayfanın hala pişmesi lazım. Luffy dışında pek pişen olmuyor. King,çakma cyborgla zoro sanji pişemez. En azından zoro kaidoyla savaştı ama sanji baya geri planda kalıyor. Ama oda ona özel baya şey işledi bu saatten sonra pek düşünemiyorum sanjiyi.
Sanji mi geri planda kaldı? Zoro'nun bir amirali zorladığı yerde Sanji'de bir amirali zorlar. Yendiği Queen bir antik Zoan'dı yani fiziksel olarak bayağı güçlüydü. King hızlıysa, Queen'in de savunması oldukça kuvvetliydi.
Biri YC1 yendi diğeri YC2 aralarında bir güç farkı çok yoktur. Tabi ki Zoro'yu daha ön planda tutuyor.
Seraphim'ler oldukça güçlü varlıklar olarak tasarlanmışlar. Senin aksine ben eğer bir mücadele olursa Seraphim'ler karşısında bizimkiler bayağı pişerler diye düşünüyorum. Zaten bu tayfanın en güçlü tayfa olacağı kesin. Bütün tayfa üyeleri gayet iyi seviyedeler. Usopp dışında tayfada zayıf kimse yoktur.
Usopp'un alması gereken gelişim sağlam bir tabanca ya da tüfek ile iki tip Haki'de uzmanlaşmak.
Chopper şu haliyle bile Queen ile yarım saat iyi mücadele edebildi. Tek eksiği meyve uyanışı ve silahlanmayla, gözlem Haki'sinde uzmanlaşmak.
Nami'nin gelişimi zaten efsane ilerliyor. Nami'nin de tam ihtiyacı olan iki tip Haki'yi kullanabilmesi.
Brook'un tek ihtiyacı meyve uyanışı ve iki tip Haki'de uzmanlaşmak.
Franky'nin Haki'de uzmanlaşması gibi bir durum söz konusu olmayacak o anlaşıldı. Vegapunk sayesinde şu halinden çok daha güçlü bir Cyborg olacaktır. Bir de Haki eldivenleri giyebilir Atlas'ın elinde olanlardan.
Jinbe'nin Haki seviyelerini artırmak dışında bir ihtiyacı yoktur.
Yamato meyve uyanışı ve Ryou ve Kenbonshoku Haki'sini geliştirmesi lazım
Sanji'nin Haoshoku ve Ryou Haki'ye ihtiyacı var.
Zoro Ryou öğrenip Kenbonshoku Haki'sini geliştirmesi lazım. Shodai Kitetsu'yu alması lazım.
Luffy'nin hiçbir eksiği yok sadece haki limitlerini artırması lazım o da daha fazla düşmanla savaşarak artacak bir şey.