Kizaru adaya gelirse rakibi Brook olur. Krala(Zoro) kolay ulaşamazsın der Kizaru'ya.
Law'ın rakibi Teach iken Zoro'yu Kizaru kesmez diyorsunn xDKizaru adaya gelirse rakibi Brook olur. Krala(Zoro) kolay ulaşamazsın der Kizaru'ya.
Gözlem Haki'si yeterli olmayabilir, biraz da hızlanması lazım. Fiziksel gücü gayet iyi, Haki'si de öyle. Busoshoku ve Haoshoku Haki'sini geliştirirse çok daha güçlü olacaktır.Zoro 1 gözlem hakisi güçlendirmesi ile Kizaru'yu alacak seviyeye gelir muhtemelen.
Zaten Zoro'ya bence de yendirtmez Kizaru'yu bu arc. Sadece gözlemini geliştirirse Kizaru'yla kapışır bence.Gözlem Haki'si yeterli olmayabilir, biraz da hızlanması lazım. Fiziksel gücü gayet iyi, Haki'si de öyle. Busoshoku ve Haoshoku Haki'sini geliştirirse çok daha güçlü olacaktır.
Bence şu anda değil ama bir sonraki karşılaşmalarında bir amirali yenecek seviyeye gelecektir.
İşin içinde Zoro var mı?Sanırım kayıp yüzyıl'ı çözdüm.
Seraphim Kuma değil bu öz hakiki Kumayanlış okudum sanarak 2 kere daha okudum kuma kim ki kizaru'yu alsın anca araya kaynar
Zoro 3 amiralin karşısına çıkacak. Her kılıca 1 amiral. Bundan sonra böyleLaw'ın rakibi Teach iken Zoro'yu Kizaru kesmez diyorsunn xD
Heh Luffy çıktı ya hemen Zoro da çıksın üç amiralin karşısına...Zoro 3 amiralin karşısına çıkacak. Her kılıca 1 amiral. Bundan sonra böyle