ağlayanlara karşı yazıyorum. Tek tek hepsini alıntılasam kirlilik oluşur. Bidahaki bölüm tek yiyecek diyorlar ya, o olmayacak merak etmesinlerTotem mi tutuyorsun kardeş, ne zaman girsem bu içerikte bir mesajını görüyorum
ağlayanlara karşı yazıyorum. Tek tek hepsini alıntılasam kirlilik oluşur. Bidahaki bölüm tek yiyecek diyorlar ya, o olmayacak merak etmesinlerTotem mi tutuyorsun kardeş, ne zaman girsem bu içerikte bir mesajını görüyorum
Lucci yenilecek.Sonra da şaka değil gerçek biz demiştik diyecekler.Neyi diyeceklerse op serisinde yenilmeyen düşman görmüşler gibi konuşacaklar. Lakin Kizaru ya düşman diyerek Cp0 ile savaşa tutuşacak yada yanında yer alıp bizim tayfaya dalacaklar.Öyle birşey olur da Kizaru ile Zoro yada Sanji dövüşürse Lucci gücünü tescillemiş olur çünkü kaptanlarıyla dövüşecek.Gerçi SeraMihawk falan çok güçlü Kizaru gelip Seraphimlerle bile dövüşebilir şu anda Cp0 emrine geçtiler.Lucci yenilmeyecek. Boşa uyanış açmadı
Zoro 1 gözlem hakisi güçlendirmesi ile Kizaru'yu alacak seviyeye gelir muhtemelen.
Üzgünüm ama yonko>>amiral>Zoro>Sağ kol
Seraphim Croco’nun kancası 1.965 milyon kalanı da 1 milyar küsür tutmuş.Çok gizli kaynaktan ufak bir spoiler geldi...
S-Crocodile maliyeti 3 milyarmış.
Vegapunk en güçlü seraphimini olan S-Crocodile hemen kullanmak istemiyormuş.
Lucci Luffy'i yenmiş.
Vegapunk açıkladı maliyetiniÇok gizli kaynaktan ufak bir spoiler geldi...
S-Crocodile maliyeti 3 milyarmış.
Vegapunk en güçlü seraphimini olan S-Crocodile hemen kullanmak istemiyormuş.
Lucci Luffy'i yenmiş.