Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luffy kaç kere tek yedi neden vs bitmiyorda devam ediyor bide temiz yendi diyor hahahaha :hhh: ben cevaplayayım:
Ana karakter çünkü. Lucci eşşek sudan gelinceye kadar dövdü,tekledi. G2 buldu,yetmedi,g3 buldu yetmedi, usopp gazıyla ittire ittire yendi sonunda eh tabii hikaye ilerlemesi gerekiyor sonuçta luffynin tek yiyip kenara çekilmemesi gerekiyor ama diğer çarların kaybedince kenara çekilmesi gerekiyor değil mi :D
Luffy kinin varsa de :) Ana karakter sonunda korsanlar kralı olacak bence üzülrsün
 
Yanında adamlarla gelip Zoro ve Brook'tan ağır hasarlar alacaklar ama pek hasar veremeyecekler mi? Ben Oda'nın kimseyi araya sokmayacağını, öldürme konusunda korkak davranmayacağını bileyim, Zoro-Kizaru karşılaşması olduğu an helva kavurmaya başlarım.
Yok yanında adamlarla gelip de savaşırlarsa Zoro ve Brook büyük hasar görür ama sadece Kizaru ve bir yığın donanma askeri varsa Zoro, Kizaru'yu uzun bir müddet tutar. Brook da öyle kolay düşmez.
 
Kizaru'yu Kuma alır. Luffy de Lucci'yi. Ama Kizaru ile Kuma'nın eşleşmesi için bizim tayfanın zorda kalması gerekir. Zaten Oda sağ olsun her rakip bir sonrakinden daha çok zorluyor. Yani tayfa sanki hep bir tık güçlüsüyle karşılaşmış hissi yaşıyoruz. Birisini de tekleyip geçseler artık. Ama yok illaki kaybediyor gibi olup kazandıracak Oda.
 
oda başından beri böyle çiziyordu tek fark ana karakter olunca kılıfı hazırdı. Memnun olanlar ve olmayanlar kafa kafaya. İşler yeni başlıyor ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık