Sadece tasmasını tutmuyordu sahibi ölünce ağlayan köpekler gibi gözyaşları bile döktü KaidoDof tutuyordu Kaido'nun tasmasıni aha dayıya sor @Millennium Wizard
Sadece tasmasını tutmuyordu sahibi ölünce ağlayan köpekler gibi gözyaşları bile döktü KaidoDof tutuyordu Kaido'nun tasmasıni aha dayıya sor @Millennium Wizard
Haklısın yanılmışımDof tutuyordu Kaido'nun tasmasıni aha dayıya sor @Millennium Wizard
Korsan mangasında karakter mi tartışır olduk iyilik meleklik felan mı bekliyoruz korsanlardan. Az bile yapmış Kaido her şeyin güç olduğu dünyada adam üç beş eziğin gönlünü mü yapıcak. Her şeyin güç olduğu yerde güçlü karakterlerin kutsal sepeleklere boyun eğmesi benim canımı sıkan , gücsüzlere eziyet etmeleri değilKaido sadece güçlülerin yaşama hakkı olduğunu savunan, diğer herkese köle gözüyle bakan kafatasçı bir adam. Aynı zamanda Wano'yu elegeçirebilmek için Orochi gibi düşük profilli bir adamla ittifak yapmış, samurayları yenebilmek için bin türlü omurgasızlığa imza atmış bir adam. Tüm bunları ruh hastası bir misyon ile yapıyor hiç hir hafifletici sebebi de yok. Daha sonra da ortağını satıp arkasından bıçaklıyor. Bu en düşük kutsal ejderden daha düşük bir karakterdir.
Muhteşem Yüzyıl zamanı Hürrem'i oynayan kadın tükenmişlik sendromu ayağına diziden çıkmıştı, sen misin diziden çıkan diye bir daha piyasadaki hiç bir dizide rol vermemişlerdi buna. Redon'un da sonu aynı olur böyle giderse. Sağlan bir spocu çıksa keşke piyasaya.
Ben karakter tartışmiyorum, adamın kutsal ejderlerden farkı olmadıği soyledim sadece.Korsan mangasında karakter mi tartışır olduk iyilik meleklik felan mı bekliyoruz korsanlardan. Az bile yapmış Kaido her şeyin güç olduğu dünyada adam üç beş eziğin gönlünü mü yapıcak. Her şeyin güç olduğu yerde güçlü karakterlerin kutsal sepeleklere boyun eğmesi benim canımı sıkan eziyet etmeleri değil
Dof'a yazar diye yorumladım.
Farkı güçlü olması bu evrende de önemli olan şey güçBen karakter tartışmiyorum, adamın kutsal ejderlerden farkı olmadıği soyledim sadece.