Gifi çaldım helal et.
Gifi çaldım helal et.
Yakışır. Biraz ortala ama tam olmamış.Gifi çaldım helal et.
BM, Kaido sevmek Akainu sevmek gibi bir şey benim gözümde. Wg'nin soysuzlarına, Im'ye sempati beslemek ise bunların ötesinde bir şey. Arty isimsiz görev adamlarını kendilerini feda ettikleri için seviyordu sanmıyorum ki bütün bu pisliğin başındaki tiplere sempati beslesin. Amiralci adam Wg sevmez.Ben salt denizciyim aslında ama amiral lobisinden hükümet karakterlerini seven de çok. @sensey @Mewtwo @artyomdh falan. Bunun bence Kaido fanı olmaktan farkı yok, ya da Big Mom. Onlar melek mi?
Akainu, Fuji ve Aokiji bayağı onemlı karakterler. Şimdilik Kizaru'nun bir numarasıni görmedik ama o da önemli çıkabilir.
Bu arkadaşın film zde Nami küçülünce Naminin büyümesini izliyicem diyip heycanlanmışlığı var yani pekte iyi değil yani kadınlar karşısındaki tutumuda pek iyi değil.
O filmi çekenlerin ayıbı. Neyseki bunların filmlerini kaale almıyoruz.Bu arkadaşın film zde Nami küçülünce Naminin büyümesini izliyicem diyip heycanlanmışlığı var yani pekte iyi değil yani kadınlar karşısındaki tutumuda pek iyi değil.
Kaido'nun pek farkı yok, adam safi psikopat. Akainu aynı değil bunla, Kaido'nun kutsal ejderlerden farki yok.BM, Kaido sevmek Akainu sevmek gibi bir şey benim gözümde. Wg'nin soysuzlarına, Im'ye sempati beslemek ise bunların ötesinde bir şey. Arty isimsiz görev adamlarını kendilerini feda ettikleri için seviyordu sanmıyorum ki bütün bu pisliğin başındaki tiplere sempati beslesin. Amiralci adam Wg sevmez.
Önemli olan manga.Bu arkadaşın film zde Nami küçülünce Naminin büyümesini izliyicem diyip heycanlanmışlığı var yani pekte iyi değil yani kadınlar karşısındaki tutumuda pek iyi değil.
Dof tutuyordu Kaido'nun tasmasıni aha dayıya sor @Millennium WizardYonkolar ve denizcilerin ayrıldığı nokta Kaido'nun veya Big Mom'ın iyi insan olması değil ne kadar kötü olurlarsa olsun hiçbir sümüklünün köpeği olmamaları yani tasmalarını tutan yok
Dünya hükümetinden birçok karakter var ilgiyle takip ettiğim.BM, Kaido sevmek Akainu sevmek gibi bir şey benim gözümde. Wg'nin soysuzlarına, Im'ye sempati beslemek ise bunların ötesinde bir şey. Arty isimsiz görev adamlarını kendilerini feda ettikleri için seviyordu sanmıyorum ki bütün bu pisliğin başındaki tiplere sempati beslesin. Amiralci adam Wg sevmez.