Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hancock da 1,6 çıktı. Aokiji'yi gerçekten Mf'de durdurabilecek çaptaymış demek ki? Yeni ödüller Dof'a yazar.
Bazıları anlamıyordu.Doflamingo yada diğer lordlar kıçı kırık 600 milyon ederine güvenip amirale uçmuyor tekme sallamıyorlar herhalde.Hani alamasa bile gözü kesiyor haklı olarak karakterlerin aradaki fark varsa o farkı görene kadar.
 
Düşüncemdir:

Karasakal gereksiz bir savaşa girecek adam değil beyler.Marineford'da Shanks ile kapışmamasının sebebi Karasakal'ın kendisini çok güçsüz olduğunu düşündüğü için değil,Shanks ile boşu boşuna kapışmak istemediği içindir.

Şimdi Rayleigh'i bende seviyorum ama şuna katılmıyorum: Karasakal,Rayleigh'in gücü dolayısıyla kaçtı.

Hayır.Karasakal,Rayleigh'in gücü dolayısıyla değil kapışmayı uzatmanın kendisi için kazanç getirmeyeceğine kanaat getirdiği için Coby'i alarak geri çekilmiştir.
 
Aynen. Zamanında bu adamların hepsi 1.5m civarı adamlarmış demeye getirtti Oda bey. Şimdi Bb'nin ödülü de 4 milyara dayanmış ama bunun altını dolduracak mı ? Ne yaptı da 3.996 oldu ? İşte burda Oda bizi şaşırtmayarak bu tarz ödüllerin altını doldurmak yerine ödülleri "yeni normal" sürecine göre güncelleyip geçecek. Altını doldurmuşum üstünü boşaltmışım falan bakmayacak. Hee ödülünü hiç açıklamadığı Hancock, Weevil, Mihawk gibi karakterlerde rahattı. Çünkü herkes dedi ki demek ki ederleri buymuş. Ancak ödülü açıklanan Croco ve Dof gibi adamlar daha fazla tepki çekti ve çekecek.
Klasikleşmiş bir söylem vardı ya. Başta seriyi çok uzun planlamadığı için, Schi'ler güçlü olmasına rağmen erken düştüler gibi bir şeydi. Doğruymuş demek ki, adam bildiğin hepsine itibar kazandırıyor.

Yalnız Mihawk'ın ödülüne yaklaşan Schi yok :D Reyisin yeri başka.
 
Yanlış değilsem bir yerde Alabasta arcı sonrası E. Oda yonkou sagaya geçmeyi düşünüyormuş ancak seriyi uzatma kararı alınca bu duruma kadar ilerlemiş. İlk hedefi 5 yıllık seri. Hal böyle olunca ilk tasarladığı her karakter güçlü geri dönüyor gibi.
 
Bu karasakal marinford'da sizin çağınız geçti moruklar diye atar yapıyordu, şimdi sağlamından bir ray yumruğu yedi herhalde kuyruğunu kıstırıp kaçmış.
 
Yaklaşık 15 dakikadır hesap makinem ile türevden tut integral içeren işlemler yapıyordum ve bir sonuç buldum inanamadım.
Açtım bilgisayarı bir de yapay zekadan destek alayım dedim. Hemen bir model oluşturup eğittim veriler ile.
Sonuçta yine aynı sonuç çıktı:
KİZARU >> TEACH VE 10 KİŞİLİK TAYFASI
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık