Düsününce BB için
Yami yami + gura gura + mero mero
Bir karakter bu kadar igrenç şekilde dönüstürülebilir tabi olursa.
Yami yami + gura gura + mero mero
Bir karakter bu kadar igrenç şekilde dönüstürülebilir tabi olursa.
Neyse Croc hikayecileri sabah işim var ben gidiyorum. Siz hikâyeleri yazın ben sonra okurum. Alışkınsınız zaten...
Sabah işe gideceğim la işin gücün hikaye yine.İş bahane, ortalık soğuyana kadar tüyüyorum demiyorsun da. Haha.
Hep sen mi dalıcan biraz da biz dalalım...Hayallere dalacan yine yani :S
Bazıları anlamıyordu.Doflamingo yada diğer lordlar kıçı kırık 600 milyon ederine güvenip amirale uçmuyor tekme sallamıyorlar herhalde.Hani alamasa bile gözü kesiyor haklı olarak karakterlerin aradaki fark varsa o farkı görene kadar.hancock da 1,6 çıktı. Aokiji'yi gerçekten Mf'de durdurabilecek çaptaymış demek ki? Yeni ödüller Dof'a yazar.
Klasikleşmiş bir söylem vardı ya. Başta seriyi çok uzun planlamadığı için, Schi'ler güçlü olmasına rağmen erken düştüler gibi bir şeydi. Doğruymuş demek ki, adam bildiğin hepsine itibar kazandırıyor.Aynen. Zamanında bu adamların hepsi 1.5m civarı adamlarmış demeye getirtti Oda bey. Şimdi Bb'nin ödülü de 4 milyara dayanmış ama bunun altını dolduracak mı ? Ne yaptı da 3.996 oldu ? İşte burda Oda bizi şaşırtmayarak bu tarz ödüllerin altını doldurmak yerine ödülleri "yeni normal" sürecine göre güncelleyip geçecek. Altını doldurmuşum üstünü boşaltmışım falan bakmayacak. Hee ödülünü hiç açıklamadığı Hancock, Weevil, Mihawk gibi karakterlerde rahattı. Çünkü herkes dedi ki demek ki ederleri buymuş. Ancak ödülü açıklanan Croco ve Dof gibi adamlar daha fazla tepki çekti ve çekecek.
Yaklaşık 15 dakikadır hesap makinem ile türevden tut integral içeren işlemler yapıyordum ve bir sonuç buldum inanamadım.
Açtım bilgisayarı bir de yapay zekadan destek alayım dedim. Hemen bir model oluşturup eğittim veriler ile.
Sonuçta yine aynı sonuç çıktı:
KİZARU >> TEACH VE 10 KİŞİLİK TAYFASI