Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga güçlenmek ne alaka?

Adamın ödülü Mihawk'la hemen hemen eşit ve Mihawk'ın kaç yıldır Lord olduğunu bilmiyoruz, adam belki yüz yıldır aksiyona girmiyor? Lord'luğu alındığı an adama 3.6 milyar ödül verdiler. Yetmiyor mu? Bir de Mihawk'ın aksiyona girdiğini düşün madem. Yau söz konusu Mihawk oldumu bi fransızlaşıyorsun yemin ederim. :D
Olum ödül=güç olayı demiyor musunuz ödül açıklandığından buyana. Arada ki fark üzerinden konuştun mesela. Şimdi de Teach eski ödülünü ikiye katladı. Bu noktada 2 kat güçlenmiş olması lazım eskiye göre ödül konusunda konuşuyorsak eğer...
 
@sensey kizaruya büyük yazdı reis
Yaklaşık 15 dakikadır hesap makinem ile türevden tut integral içeren işlemler yapıyordum ve bir sonuç buldum inanamadım.
Açtım bilgisayarı bir de yapay zekadan destek alayım dedim. Hemen bir model oluşturup eğittim veriler ile.
Sonuçta yine aynı sonuç çıktı:
KİZARU >> TEACH VE 10 KİŞİLİK TAYFASI
 
Bu arada kendisi için olmasa da Teach'in meyveyi almak istemesi mantıklı bence. Serideki en tehlikeli güçlerden birisi Hancock'un meyvesi.
 
BB savaşını görmek isterim ama Coby'i görmek istemem. Düşününce Coby'i tiksintisi ağır basıyor. İnşallah Shanks bazılarının dediği gibi ana düşman çıkar. Coby'i göreceğime bunu görmeyi yeğlerim. Hayır Coby'i niye kaçırdılar onu da anlamadım. Teach biseksüel falan mı acep?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık