Teach tehlikeli adam doğru ama Ray de boş değil... korkmasa emin ol geri vites yapmazdı teach çakalı. Ray gibi bir efsaneyi karşısına almak istememiş resmen...Teach konusunda patlamışım gibi gözüküyor ama belli değil. Bu Teach hala tehlikeli bir karakter. Bence temkinli olmanız lazım.
Bence senin bu kafayla manga okumaman lazım. King'den Kata vibe'ı aldın mı? veya Dof'tan? alabildiysen senin kafayla cidden okunmazBu kafayla manga okunmaz karakterleri böyle sınıflandırırsan gider alpamış gibi en güçlü sağkol anketinde Ray varken Kata'ya oy atarsın.
Yaprak kıpırdasa Mihawk'a yazar şu saatten sonra.
Sabahki işİş bahane, ortalık soğuyana kadar tüyüyorum demiyorsun da. Haha.
Croco ve Hancock orta lvl shichi, Dofy ve Mihawk ayırdı mangaka. Fuji'yi alacağı kesinmiş. Devrim ordusu 2 numarası 600m geldi Rosa'ya.Bazıları anlamıyordu.Doflamingo yada diğer lordlar kıçı kırık 600 milyon ederine güvenip amirale uçmuyor tekme sallamıyorlar herhalde.Hani alamasa bile gözü kesiyor haklı olarak karakterlerin aradaki fark varsa o farkı görene kadar.
Tek bir sahneye mi bakıyorum ben? Şuraya Doflamingo'nun en iyi ihtimalle üçüncü komutan edeceği ile ilgili mantıklı 27484949373848999 sebep yazmışımdır daha önce.Patladın kanka spoiler geldiği zamanki video kayıtlarına aç tekrar bak havai fişek gibi birşey göreceksin Onu yendi şunla vs attı saçmalıktır demiyorum tek bir sahneye bakıp yorum yapmaktan bahsediyorum.Malesef ki bunu yapanlarla tartışmaya girebilmek için bizde bu saçmalıklara alet olduk oynat Uğurcum gibi sahne yorumlamak metre ölçmek zorunda kaldık. :S Aksi takdirde geçerli argüman (!) ile kazanmış sayıyorlardı kendilerini.