Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış değilsem bir yerde Alabasta arcı sonrası E. Oda yonkou sagaya geçmeyi düşünüyormuş ancak seriyi uzatma kararı alınca bu duruma kadar ilerlemiş. İlk hedefi 5 yıllık seri. Hal böyle olunca ilk tasarladığı her karakter güçlü geri dönüyor gibi.
Shichiler MF'de Mihawk'ta dahil Marco'dan altta çizildi. Şimdi geldi Marco'dan yüksek ödüllüler.

Bu nereden bakarsan bak izahı olmayan bir şey. Jinbei bir Shichi olarak resmen Vista Jozu'nun olduğu yerde arka planda idi. Dof ve Crocodile Jozu muhabbetlerini hatırlarsınız.
 
Klasikleşmiş bir söylem vardı ya. Başta seriyi çok uzun planlamadığı için, Schi'ler güçlü olmasına rağmen erken düştüler gibi bir şeydi. Doğruymuş demek ki, adam bildiğin hepsine itibar kazandırıyor.

Yalnız Mihawk'ın ödülüne yaklaşan Schi yok :D Reyisin yeri başka.
Dof 2.5, Weevil 3 milyar ya da tam tersi ödüllerle sunulabilir. Eğer böyle çıkarsa shicilerin isterlerse en güçlü imparator tayfası olması gibi tek başlarına denizcileri bile sallayabilecek çapta bir organizasyon olduğu da tescillenmiş olacak.

Mihawk ve muhtemel Weevil, shicilerin güç lokomotifi olan iki karakteri olacak.
 
Shanks Aramakiye yaptığını Teache yapsa %90 onu da kaçırtırmış. Bir kral hakiye bakıyor.
 
Düşünsenize... yıllardır eline Kılıç alıp dövüşmüyorsun... sürekli yiyip-içip-karı kızla gezip-yatıyorsun... ama hala önce bir Amiral'i sonra da bir Yonko'yu durdurabiliyorsun. Bu büyüklük halis mi yav...? Skskssksk
 
Rayleigh Kizarunun tekmesini durduran, çoluk çocukla Marineforda giden adam. Karasakalı durdurması da gayet normal. Herkes Karasakalı ana kötü olarak gördüğü için yakıştıramıyor bu kaybetmelerini ama böylesi daha iyi. Klasik ana karakter hariç bütün iyileri yenen kötü adam tipi çok vasat kaçar bu seriye bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık