1 aydır neredeyse uğramıyorum bütün lobiler tekrardan patlamış hahah
Amiral hateri olmayan Hakiki Mihawkçılar ile Amiralciler ortak noktada buluşuyor zaman geçtikçe. Birçok örnek var burada: @Mihawk @Hakili Yumruk @Roronoa Zoro @Mewtwo @Riful @Cupcake gibi...Mihawk Aramaki olayında bize destek çıktı ben de zor günde yanımda olanların zor gününde yanında olayım dedim, patlamaktan da kurtuldum Allah’ın sevdiği kuluymuşum.
Benim lobim sapasağlam.1 aydır neredeyse uğramıyorum bütün lobiler tekrardan patlamış hahah
Tüm forum gömüyorken savunursan olur ama sende o cürmü göremedim2 hafta yanlayarak patlamaktan kurtulunuyorsa karakter gözükmeden önce 1 hafta övelim bu iş tamam.
Ben ne alaka? 2 haftalığına yalandan yanlamam tabi hiçbir gruba.Tüm forum gömüyorken savunursan olur ama sende o cürmü göremedim
Ne yanlaması oğlum herkes gomerken garibanın yaninda olduk şimdi goygoyunu yapiyom @Mihawk i sevdiğimden. Sanki gidip @Mr. Bushido ile takiliyoz. Niye kiskandin bu kadarBen ne alaka? 2 haftalığına yalandan yanlamam tabi hiçbir gruba.
Ciddimi, unutmuşum ben. Hangi konuda girmiştik?Biz senle iddiaya girmiştik zamanında...
Wb şekilci bir adam diyebilir miyiz ?
"Çakal Montana" devreye girmiş diye yorumladım.Ne yanlaması oğlum herkes gomerken garibanın yaninda olduk şimdi goygoyunu yapiyom @Mihawk i sevdiğimden. Sanki gidip @Mr. Bushido ile takiliyoz. Niye kiskandin bu kadar