Sıvazlamak hacı. Sıvamak değil, ben tamamen oradayımAdam doğru demiş lan hala sıfır icraat Mihawk...
Dereyi görmeden paçaları okşamak yani eheuehu
Sıvazlamak hacı. Sıvamak değil, ben tamamen oradayımAdam doğru demiş lan hala sıfır icraat Mihawk...
Hayırdır la kim kimi sıvazlıyorSıvazlamak hacı. Sıvamak değil, ben tamamen oradayım
Sıvazlamak hacı. Sıvamak değil, ben tamamen oradayım
Yalansa yalan de. Sen direk tipten dolayı WB'nin oğlu değil dedin.Yine patlayacağın başka bir dala tutunduğunu görüyorum
Çocuğun beyni yok, bu konuda da yine patlayacaksın artık üzülüyorum sana.Yalansa yalan de. Sen direk tipten dolayı WB'nin oğlu değil dedin.
Mihawk babunları bırakmış mi? Onları okşasın anca o. Konu icraat yapmaya gelince Mihawk şöyle tüyüyor konudan.Sıvazlamak hacı. Sıvamak değil, ben tamamen oradayım
Birader sen niye hala alakasız yazıyorsun.Çocuğun beyni yok, bu konuda da yine patlayacaksın artık üzülüyorum sana.
Çocuğun beyni yok, bu konuda da yine patlayacaksın artık üzülüyorum sana.
Yoru'yu sıvazlayınca bayılırsın Kum-kun, Mihawk'ı sal artık.Mihawk babunları bırakmış mi? Onları okşasın anca o. Konu icraat yapmaya gelince Mihawk şöyle tüyüyor konudan.
Yanlış anlaşılmaların önüne geçebilmek için "sıvazlamayı", "sıvamak" olarak güncelledim.Sıvazlamak hacı. Sıvamak değil, ben tamamen oradayım